Ny kampagne fra Jammerbugt Kommune skal hjælpe et trængt erhvervsliv

Print Friendly, PDF & Email

Fremrykning af renoveringsopgaver og betaling til leverandører er blot nogle af de initiativer, der på det seneste er sat i værk for at hjælpe et presset erhvervsliv i disse Corona-tider.

Nu støtter Jammerbugt Kommune også op med en kampagne, der skal understøtte alle de gode, lokale virksomheder, der p.t. er udfordret grundet Coronakrisen.


Kampagnen #ViStårSammen sætter fokus på alle de muligheder, der er for støtte og på alle de særlige initiativer og tiltag, virksomhederne har sat i værk for at nå ud til kunderne i denne udfordrende tid. 

Alle borgere opfordres i kampagnen til at dele deres historie, om hvordan de har handlet lokalt og støttet op om de lokale virksomheder.

”Det er altid vigtigt, at vi støtter lokalt. Men i denne tid er det ekstra vigtigt – både for at bevare arbejdspladser og holde liv i vores byer og lokalsamfund” udtaler Borgmester Mogens Chr. Gade til Jammerbugt.dk.

Kampagnen blev lanceret i går, og det er muligt at downloade markedsføringsmateriale på www.støtjammerbugt.nu, så både virksomheder og lokalsamfund kan være med til at sætte fokus på kampagnens budskab om at støtte lokalt.

”Vi har et stærkt fællesskab i Jammerbugt Kommune. Vi er gode til at stå sammen og til at hjælpe hinanden, hvilket vi også har vist de seneste uger, der har krævet en særlig indsats. Så jeg håber og tror at borgerne og erhvervslivet vil bakke op og bidrage til dette initiativ” slutter Mogens Chr. Gade af.