Ny Jammerbugt-sejr i målrig dyst i Odense

Sead Gavranovic
Sead Gavranovic Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Der var gang i den i begge ender, da Jammerbugt FC lørdag var i Odense for at kæmpe om point med mod Dalum IF. Med en 1-0 sejr hjemme over Holstebro i runden forinden, rullede den blå bølge med et frisk pust energi i ryggen.

Jammerbugt FC blev da også hurtigt bekræftet i, at der med 1-0 sejren over Holstebro var sat en stopper for den midlertidige måltørke. Der skulle nemlig ikke gå lang tid før bolden lå i nettet på Dalum Stadion.

Det var Emil A. Nielsen, som startede inde på venstre back, der efter 13 minutter sørgede for en 1-0 føring til Jammerbugt FC. Og så forstummede alt snak om måltørke, skulle vi hilse at sige.

Hjemmeholdet skulle kun bruge seks minutter til at svare igen og udligne til 1-1 i hvad der viste sig at være en målrig affære.

Der gik nemlig kun seks minutter yderligere, så fik Jammerbugt FC tildelt det første af kampens tre straffespark. Her var Christian Rye på vanlig vis iskold og sparkede bolden i nettet fra 11-meter pletten.

Føringen holdt til pausen, men der ventede masser af mål og dramatik i 2. halvleg også. Først udlignede værterne til 2-2 og få minutter senere dykkede Glenn Rask ned foran et fyldt felt ved forreste stolpe og headede et hjørnespark fra Bardhec Bytyqi ind til 3-2.

Med knap 35 minutter tilbage udlignende Dalum IF for tredje gang i kampen. Fynboerne nægtede at give op. Denne gang var det et straffespark, der sendte hjemmeholdet tilbage i opgøret.

Men det stoppede ikke ved 3-3. Heldigvis. Allerede to minutter senere var Max Møller tæt på at bringe de blåblusede i front fjerde gang, da han stak af sted med en bold forlænget af angrebsmakker Morten U. Thomsen. Situationen endte dog med et hjørnespark, som i øvrigt også blev farligt.

Det lykkedes med 12 minutter igen at komme i front for fjerde gang og det skete med kampens tredje straffespark. Igen var Christian Rye iskold og denne gang holdt føringen. Hjemmeholdet havde ikke mere at svare igen med. Jammerbugt FC kørte en vigtig sejr hjem i en livlig og målrig udekampen mod Dalum IF.

De tre point bringer Jammerbugt FC alene i spidsen af rækken, inden det den kommende weekend gælder Aarhus Fremad på hjemmebane.

Dalum IF – Jammerbugt FC: 3-4 (1-2)
13’ 0-1 Emil A. Nielsen, Jammerbugt FC
19’ 1-1 Kasper Søby Mikkelsen, Dalum IF
25’ 1-2 Christian Rye, Jammerbugt FC (straffespark)
56’ 2-2 Fiton Durguti, Dalum IF
59’ 2-3 Glenn Rask, Jammerbugt FC
66’ 3-3 Kasper Søby Mikkelsen, Dalum IF (straffespark)
79’ 3-4 Christian Rye, Jammerbugt FC (straffespark)

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Michael Stokbro), Nikolaj Lyngø (Simon Jensen), Søren V. Pedersen, Emil A. Nielsen – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Issah Salou, Sead Gavranovic – Max Møller (Viktor Ahlmann), Morten U. Thomsen. Ikke benyttet: Lasse Storvang, Emil From, Martin Rom Nielsen, Magnus Nielsen.