Ny HR-chef i Jammerbugt Kommune

Heidi Bredkær Juul-Olsen
Heidi Bredkær Juul-Olsen
Print Friendly, PDF & Email

Fra 1. februar 2021 hedder HR-chefen i Jammerbugt Kommune Heidi Bredkær Juul-Olsen. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder i Børne-, Fritids- & Undervisningsforvaltningen i Hjørring Kommune.

42-årige Heidi Bredkær Juul-Olsen overtager stillingen som HR-chef i Jammerbugt Kommune efter Henriette Petersen, som har fået nyt arbejde i Region Midtjylland.


Den nye HR-chef har en master i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Universitet og har flere supplerende uddannelser i blandt andet offentlig forvaltning og administration og personaleudvikling.

I ansættelsen har Jammerbugt Kommune lagt vægt på, at den kommende HR-chef har bred erhvervsmæssig erfaring.

”Vi har brug for en chef der har ledelsesmæssig erfaring, som kan delegere og sparre med ledere og medarbejdere, og som samtidig kan bidrage til fortsat digitalisering af opgaveløsningen. De kompetencer har Heidi. Vi ser frem til at byde hende velkommen som chef, kollega og samarbejdspartner”, fortæller stabschef Michel Binderup.

Som HR-chef får Heidi Bredkær Juul-Olsen ansvaret for at styrke kommunens HR-indsats sammen med de 15 medarbejdere, hun bliver leder for i HR-afdelingen.

”Jeg ser frem til at blive en del af den spændende udvikling HR-afdelingen er i gang med, som indeholder en ambition om at være ledernes foretrukne samarbejdspartnere inden for HR-området. Jeg vil som HR-chef gøre mit bedste for, at vi lykkes med den ambition og for at sikre, at HR-afdelingens bidrag til løsningen af kerneopgaverne er af høj kvalitet og understøtter den tværgående sammenhængskraft i Jammerbugt Kommune” siger Heidi Bredkær Juul-Olsen.

Foruden sin stilling som afdelingsleder i forvaltningen i Hjørring Kommune, har Heidi Bredkær Juul-Olsen også været afdelingsleder i personalekontoret og ansat som personalekonsulent samme sted. Inden da var hun ansat som HR-konsulent i Forsvaret.

Heidi Bredkær Juul-Olsen bor med sin mand, Morten og deres tre børn i Hjørring.