NY FANTASTISK DONATION TIL Aabybro Foreningshus.

Foto: Privat


Aabybro Foreningshus: Efter Ivan Beltoft’s flotte donation på 50.000 kr. har familien Beltoft nu valgt at donere nye 100.000 kr. Det er helt fantastisk at mærke den opbakning der er til Aabybro Foreningshus.

En donation på hele 100.000 kr. er et stort skridt på vejen mod de 2 mio., som vi selv skal rejse, og det giver blod på tanden i hele initiativgruppen omkring Aabybro Foreningshus – fantastisk! Giv Familien Beltoft et kæmpe like.

-- annonce ---


En udtalelse fra familien Beltoft:
Vi synes det er et mægtigt godt projekt, som fortjener at få størst mulig lokal opbakning.
Vi har sammen med vores børn været flittige brugere af Aabybro Idrætsforening, Aabybro Håndboldklub, Badmintonklubben, men også andre foreninger og aktiviteter i byen. Det har givet os mange bekendtskaber og i perioder fyldt meget af vores tid – især mens børnene var små.

Vi har nyt godt af gode frivillige trænere, holdledere og andre hjælpsomme personer. Vi har set, hvor stor en frivillig indsats, der bliver ydet i foreningsregi. Uden alle disse gode kræfter, så ville foreningslivet ikke kunne fungere. Vi har også fået stor lokal opbakning omkring vores virksomhed – mySupply ApS.

Vi har nu muligheden for at kunne bidrage til at næste generationer kan få glæde af et nyt foreningshus. Vi vil derfor gerne bidrage med et beløb på kr. 100.000.