Ny eller erfaren træner søges til U15 håndbold-piger i sæson 21/22

Print Friendly, PDF & Email


JOBANNONCE: Aabybro HK søger en ekstra træner til vores store gruppe af kommende U15 piger. Pigerne er træningsivrige og humørfyldte. Nogle er meget øvede og andre er mindre øvede, men det sociale element er helt i top.

Vi står og mangler en træner til primært hold 2, som sammen med en erfaren træner for hold 1, vil bidrage til at udvikle de unge pigers håndboldkompetencer i alle spillets facetter. Vi går selvfølgelig efter at vinde kampen, men vi skal gøre det med alle spillerne på banen og alles udvikling for øje.

Vi forventer fokus på håndbolden når vi er samlet, uden at glemme smilet på læberne og den gode tone.

Det forventes at hold 2 træner to gange om ugen og hold 1 tre gange om ugen, samt én ugentlig fysisk træning derudover.
Der vil være hjælpende hænder til træning samt til planlægning af sociale aktiviteter og afvikling af kampe.

Alle klubbens ungdomshold deltager i det samme julestævne og påskestævne, hvor vi vægter det sociale og sammenholdet i klubben meget højt. Derudover er der tanke om deltagelse i et opstartsstævne for alle pigerne inden sæsonstart.

Vi er en klub med gode relationer mellem trænerne på tværs af holdende samt stort fokus på udvikling af trænernes kompetencer afhængigt af lyst og tid.

Kan du se dig selv i et håndboldmiljø hvor udvikling fylder meget, hvor glade ansigter med sved på panden præger træningen, og hvor der er plads til alle, så tøv ikke med at tage kontakt til en af nedenstående;
Formand: Mads Stouby, tlf.: 2527 0215
Træner: Johnny Bjerregaard, tlf.: 2151 5498

Vi ser frem til at høre fra dig!