Ny chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune

Peter Otto Yde Thomsen er pr. 1. april ansat som chef i afdelingen for kultur, fritid og landdistrikter i Jammerbugt Kommune. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Ny chef for Kultur, Fritid og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune har ansat Peter Otto Yde Thomsen som ny chef i afdelingen for kultur, fritid og landdistrikter pr. 1. april 2023. Han kommer fra en stilling som skoleleder på Mariagerfjord Idrætsskole.

Peter Otto Yde Thomsen er pr. 1. april ansat som chef i afdelingen for kultur, fritid og landdistrikter i Jammerbugt Kommune. Han er 47 år og har 17 års ledelseserfaring fra blandt andet fritidsområdet. Peter Otto Yde Thomsen er uddannet lærer og har derudover taget forskellige uddannelser inden for ledelse og projektledelse. Inden sin stilling som skoleleder på Mariagerfjord Idrætsskole, har han blandt andet været ansat som afdelingschef i DGI Nordjylland, og siden 2020 har han været formand for DGI Nordjylland.

I ansættelsen har Jammerbugt Kommune lagt vægt på, at den nye chef for kultur-, fritids- og landdistriktsafdelingen har solid ledelseserfaring og stor indsigt i foreningslivet, idrætten og folkeoplysningens kvaliteter.

”Jeg er meget glad for, at vi med Peter får en erfaren leder med solidt kendskab til fritidsområdet og et stort nordjysk og landsdækkende netværk indenfor området. I Jammerbugt Kommune har vi høje ambitioner i forhold til udviklingen af hele kultur-, fritids- og landdistriktsområdet, og her kan Peter med sin erfaring og kompetencer bidrage til at indfri vores mål. Vi glæder os til at tage imod ham i april og ser frem til samarbejdet”, siger Peter Albeck Laursen, direktør for Vækst- og Udviklingsforvaltningen, som kultur-, fritids- og landdistriktsafdelingen hører under.

Peter Otto Yde Thomsen glæder sig til at starte i sit nye job i Jammerbugt Kommune.

”Jeg ser meget frem til at bidrage til udviklingen af hele kultur-, fritids- og landdistriktsområdet i Jammerbugt Kommune og glæder mig til at møde institutioner, ildsjæle, frivillige og lære hele kommunen at kende indefra”, siger Peter Otto Yde Thomsen.

Peter Otto Yde Thomsen bor med sin hustru Helle og deres tre børn i Aars.

LÆS OGSÅ: Politiet i forårsaktion – ulovlige knallerter er i kikkerten