Ny assistent til serie 1 i Aabybro fodbold

Aabybro Fodbold AAIF
Foto: Aabybro Fodbold AAIF

NY ASSISTENT TIL SERIE 1 HERRER
Det er med stor glæde at Aabybro Fodbold AAIF kan præsentere Andreas Østergaard som ny assistent for vores 1. hold herrer senior.

“Jeg kender Andreas særdeles godt. Jeg har spillet sammen med ham i min tid i Birkelse og trænet ham i NFB. Med Andreas får vi en stor kapacitet ind omkring holdet med mange års erfaring fra DS-niveau, som kan dele ud af sine erfaringer og dermed forstærke vores unge trup” siger cheftræner Claus Thomasen og han forsætter.

-- annonce ---

“Planen er at Andreas skal være spillende assistent. Desværre pådrog han sig en knæskade i kamp i sidste uge. Derfor går der desværre 3-6 mdr. før vi ser ham i kamp. Indtil da vil Andreas assistere mig fra sidelinjen, og han vil allerede være at se på træningsbanen, når vi går i gang med forberedelserne til efterårssæsonen”.

Andreas er flyttet til Aabybro i 2020 med sin kæreste – og vi glæder os over, at han samtidig gerne vil lægge sin fodboldfremtid i Aabybro Fodbold og endda i sin bedste fodboldalder.

Andreas udtaler følgende om sit skifte til Aabybro Fodbold:

“Jeg hedder Andreas Østergaard, er 28 år og bor til dagligt i Aabybro hvor jeg flyttede til sammen med min kæreste og hund i november 2020. Jeg er dog ikke helt “ny” i området, da jeg allerede kender Aabybro særdeles godt, idet jeg er født og opvokset i Pandrup, hvor jeg igennem alle mine ungdomsår har spillet fodbold i Jetsmark IF (senere Blokhus FC).

Til dagligt arbejder jeg i et markedsføringsbureau i Pandrup, og kan derudover godt lide at spille golf. Jeg har igennem tiden spillet i mange af klubberne rundt om Aabybro, hvor jeg efter tiden i Jetsmark skiftede til Birkelse. Her spillede jeg bl.a. sammen med cheftræner Claus (Malle). Her var jeg med til at rykke op i Jyllandsserien med Birkelse, hvor vi havde en del gode sæsoner.

For 5 år siden skiftede jeg efterfølgende til Nørresundby Forenede Boldklubber, hvor jeg ligeledes var med til rykke op i Danmarksserien, hvor jeg sidenhen har spillet midterforsvar på dette hold. Efter at være tilflyttet til Aabybro, så er jeg utrolig stolt over, at kunne få muligheden for at være spillende træner i Aabybro IF.

Jeg kender allerede en del til klubben, hvor bl.a. min søster har spillet en del år, samt fra Malle som jeg kender utroligt godt både fra tiden i Birkelse samt hans tid som assistenttræner i NFB.

Netop igen at få muligheden for at arbejde sammen med Malle var ligeledes en tillokkende faktor, hvor jeg kender Malle som værende ambitiøs og meget kompetent. Kombinationen af ovenstående samt muligheden for at spille fodbold lokalt var derfor en stor medvirkende faktor til, at jeg er glad og stolt over at blive spillende træner i Aabybro IF.

Jeg håber at kunne bidrage med min erfaring fra danmarksserien til både spil og træning samt lære en masse af Malle i rollen som træner, hvor ambitionen uden tvivl skal være oprykning ud fra det kendskab jeg allerede har til Aabybro IF og spillerne i klubben”.