Nu kan lokale ildsjæle fra Jammerbugten søge om tilskud fra Feriepartner til udviklingsprojekter i området

Ejerrådgiver Maj-Britt Gøttrup (tv), bureauleder Esben Filholm og ferierådgiver Lone Førgaard. Foto: Feriepartner Jammerbugt

Nu kan lokale ildsjæle fra Jammerbugten søge om tilskud fra Feriepartner til udviklingsprojekter i området

For sjette år i træk er Feriepartner nu klar til at støtte initiativtagere i hele landet med deres landsdækkende Oplevelsespulje på 1 mio. kr. Det betyder, at lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder i Jammerbugten lige nu har en unik chance for at få økonomisk opbakning til udviklende projekter i området.

-- annonce ---

Hos Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev prioriteres de gode oplevelser til fordel for både turister og fastboende. Derfor er man glad for, at Feriepartner Danmark for sjette år i træk uddeler op mod 1 million kroner som støtte til lokale ildsjæle eller foreninger i hele landet. Pengene kommer fra Feriepartners Oplevelsespulje, som gennem de seneste år har vist sig at skabe stor værdi for både sommerhusejere, -gæster og alle andre, der bor og kommer i sommerhusområderne.

– Oplevelsespuljen er vores måde at give lidt tilbage til det lokalsamfund, som er forudsætningen for, at vi kan drive vores forretning. Vores håndsrækning bidrager til, at tanker bliver til handling, så lokalsamfundet bliver endnu mere attraktivt for både besøgende og fastboende, fortæller Esben Filholm, der er bureauleder hos Feriepartner Jammerbugt som udlejer sommerhuse mellem Lildstrand og Tranum Strand.

Midlerne kan både anvendes i forbindelse med etablering af et nyt koncept eller til at videreudvikle et allerede eksisterende projekt. Som eksempel peger Esben Filholm på initiativer som lokale koncerter, guides til vandreruter eller udvikling af skovlegepladser. Siden 2018 har Feriepartner Jammerbugt blandt andet støttet ”Tranum Open Air”, etablering af nye MTB-spor i Slettestrand, renoveringen af ”Bryggergården” i Fjerritslev og kystterrasserne ved Lildstrand. 

Ansøgningsfrist den 15. april 2023
Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje. Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til det lokale bureau senest lørdag den 15. april 2023. De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.

LÆS OGSÅ: Kender du Klub Jammerbugt?

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn