Nordjyske politikere sælges til højestbydende

Print Friendly, PDF & Email

Danmarks politikere sætter sig selv på auktion til højestbydende til fordel for Danmarks Indsamling. På årets auktion kan man byde på oplevelser med flere nordjyske politikere, hvor hammerslaget går til de 35 millioner børn, der er på flugt i verden fra klimaforandringer, krig og forfølgelse.

Hvis man har gået og drømt om en middag med socialdemokraten Rasmus Prehn eller en rundvisning på Christiansborg med Theresa Berg Andersen, så er chancen der nu. Danskerne har fra i dag mulighed for at byde på en oplevelse med nogle af Danmarks ministre, partiledere og EU-parlamentsmedlemmer. I alt har mere end 50 politikere sat sig selv på auktion, hvor beløbet går ubeskåret til Danmarks Indsamling – heraf flere nordjyske politikere.

Sidste år indbragte de 10 højeste hammerslag i alt 236.425 kroner. I 2020 byder auktionen på politikere opstillet i Nordjylland blandt andet på:

  • En middag på Mortens Kro med Minister for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn (S) 
  • Rundvisning på Christiansborg med Theresa Berg Andersen (SF)

Hvem er Danmarks dyreste folketingspolitiker? 

Sidste år lød det højeste hammerslag på intet mindre end 100.450 kroner. Her var det Inger Støjberg fra Venstre, der havde sat en middag på højkant og endte med at løbe med titlen som “Danmarks dyreste politiker”. 

Det svimlende høje hammerslag slog rekord og er det hidtil højeste hammerslag for en folketingspolitiker i Danmarks Indsamling. Men måske bliver hun væltet af pinden af nogle af de nye spillere i Danmarks Indsamling som fx Tommy Ahlers, der for første gang i år er til salg for den gode sags tjeneste. 

Alle hammerslag bliver offentliggjort efter TV-showet i Vejle lørdag den 1. februar til Danmarks Indsamling på DR1. Der er mulighed for at byde på Danmarks politikere fra den 20. januar og frem til indsamlingsshowet på Lauritz.com.

Læs mere om auktionen på www.danmarksindsamling.dk/stoet-danmarks-indsamling/auktioner. Her kan du også finde resultaterne fra de sidste år. Auktionen bliver afholdt i samarbejde med Lauritz.com, der donerer både køber- og sælgersalær. Hele beløbet går ubeskåret til Danmarks Indsamling