Nominér din Bedste til Årets Superbedste 2019

Print Friendly, PDF & Email

For fjerde år i træk sættes jagten ind på en bedsteforælder, der fortjener titlen som Årets Superbedste. Den eftertragtede pris går til en bedsteforælder, der har et helt særligt forhold til sine børnebørn. Kåringen finder sted d. 18. maj på plænen i Tivoli.

Ro, overskud, energi, gode lege og masser af kærlighed. Det er nogle af de kvaliteter, som børnebørn og forældre har nævnt, når de har nomineret deres bedste til den eftertragtede pris som Årets Superbedste. Prisen uddeles af Børneulykkesfonden for at hylde alle de bedsteforældre, som gør en særlig indsats i børnebørnenes liv.

Med i dommerpanelet er bl.a. Anne-Mette Rasmussen, som selv er bedsteforælder.

”Jeg er selv bedstemor til i alt seks børnebørn. Det betyder rigtig meget at have nære relationer til sine børnebørn. Både for børnene og for den voksne. Jeg sørger for så meget som muligt at være sammen med mine børnebørn i hverdagen. Jeg har tre som bor i USA, men selvom vi ikke lige kan have daglig kontakt, så er jeg der til gengæld intensivt, når jeg besøger dem. Nære relationer, empati og nærvær kommer ikke af sig selv – man må gøre en indsats. Når vi skal kåre Årets Superbedste, vil vi bl.a. dømme ud fra disse kriterier. Jeg glæder mig til at høre om alle superbedsterne”,udtaler Anne-Mette Rasmussen.

Prisen gives til en bedsteforælder, som har et særligt forhold til sine børnebørn, og som er med til at inspirere til en aktiv hverdag.

Årets Superbedste 2018
Sidste år vandt Dora, Agnes og Edvids mormor, Birthe Lodbjerg, den flotte pris. Superbedsten er der altid for sine 3 børnebørn på trods af både fysiske og psykiske skavanter. Da børnenes forældre blev skilt, var Birthe der 100% for børnene, og hun har endda indrettet et værelse til dem i hendes lille lejlighed.

 Vi er alle tre ønske-børnebørn, og vi føler os ALTID specielle. På trods af, at hun kun bor i en 3-værelses lejlighed, har hun indrettet det største værelse til os. Mormors dør altid åben”, skrev børnebørnene i forbindelse med indstillingen. 

Kåringen foregår i Tivoli

Dommerpanelet udvælger tre finalister, som bliver inviteret med til kåringen af Årets SuperbedstepåPlænen i Tivoli d. 18. maj. Vinderen modtager et flot trofæ, cykler fra HF Christiansen til både bedsteforælder og barnebarn og 4 entrébilletter og turpas til Tivoli, mens 2. pladsen vinder billetter til Flying Superkids og 2 entrébilletter og turpas til Tivoli, og 3. pladsen vinder cykelhjelme og 2 entrébilletter og turpas til Tivoli.  

Alle er velkomne til at komme og overvære overrækkelsen af den fornemme pris. På dagen vil der også være mulighed for at prøve kræfter med masser af gratis aktiviteter, fra da Bedste var barn – fx hulahopring, stylter, sjippetov, petanque, hinkesten, djævlespil og meget andet.