Nikolaj Lyngsø: Det var en mandfolkepræstation

Nikolaj Lyngø
Nikolaj Lyngø Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC

Jammerbugt FC hentede det ene point i Hvidovre, da det i sæsonpremieren endte 1-1. En godkendt start for de blåblusede, der efter 10 år er tilbage i landets næstbedste række.

Jammerbugt FC spillede sin chance og kunne have taget alle tre, men sled også hårdt i sommervarmen i perioder for at holde fast i det ene point.

-- annonce ---

– Vi bidragede alle med en mandfolkeindsats, som heldigvis resulterede i et point, og som sagtens kunne have været vekslet til tre, fortæller centerforsvarer Nikolaj Lyngø, der selv havde et godt hovedstødsforsøg mod mål på Pro Ventilation Arena i Hvidovre.

Her kunne han og holdkammeraterne godt mærke, at de var rykket en hylde op i dansk fodbold. Men de kunne også mærke, at de var der af en grund. De har spillet sig til og kunne godt være med.

– Vi skal stå lidt tidligere op for at vende os til tempoet i NordicBet Liga, men Hvidovre var et ikke meget bedre end de hold, vi har mødt i 2. division og vi kunne godt være med her, forklarede Nikolaj Lyngø, der nu er tilbage op træningsbanen for at forberede sig til næste udfordring, som modsat Jammerbugt FC er trådt en trin ned i det danske fodboldhierarki.

Her gælder det nemlig Lyngby Boldklub, der inden sommerpausen spillede i Superligaen.

– Lyngby er af en anden størrelse og er kæmpe favorit til oprykning, og dermed at vænne tilbage til Superligaen. Så det kræver mere af det samme og så lige plus 10 pct., smiler Lyngø velvidende at det med alt sandsynlighed er sandt.

Der er kick off mellem Jammerbugt FC og Lyngby Boldklub fredag den 30. juli kl. 19.00 hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena og du kan være med til at give Jammerbugt FC de sidste procent. Kom og bak op om de blåblusede. Køb din billet her: https://eventjammerbugt.dk/event/jammerbugt-fc-lyngby-bk/