Musik i Han Herred i uge 26 og 27

Fjerritslev Kirke
Fjerritslev Kirke. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Fjerritslev Kirke danner 27. juni rammen om sommerens første arrangement i koncertrækken Musik i Han Herred.

Her vil du opleve guitaristen Peter Lund og violinisten Lasse Høj Jakobsen, der byder på instrumental ekvilibrisme mixet med uhæmmet spilleglæde og eminent sammenspil. Duoen spænder over mange musikgenrer: irsk folkemusik, argentinsk tango, sigøjnerjazz og bossa nova er noget af det, som serveres med humor, personlighed og gnistrende musikalitet. 

Kommende Musik i Han Herred

Tirsdag 2. juli kommer turen til Haverslev Kirke med blokfløjtekvartetten Flauti con Amore. De fire piger er drevet af en uudslukkelig kærlighed til instrumentet og musikken, og der spilles lige fra hjertet − con amore – både kendt, overraskende, ny og gammel musik for 20 blokfløjter i alle størrelser.

Torsdag 4. juli byder Torslev Kirke velkommen til en aften med Morten Andersen Krogh (sang) samt Cecilie og Christian Wennerlin Vestergaard (henholdsvis violin og klaver). Trioen byder på en sommerkoncert i mindernes og glædens tegn, og der er lagt op til sommerstemning i ord og toner fra den danske skat af sange og melodier.

Der er som altid fri entré til koncerterne med mulighed for at kvittere med en gave til Musik i Han Herred.

  • Torsdag 27. juni kl. 19.30 i Fjerritslev Kirke Koncert med Lund/Jacobsen (guitar/violin)
  • Tirsdag 2. juli kl. 19.30 i Haverslev Kirke Koncert med Flauti con Amore (blokfløjtekvartet)
  • Torsdag 4. juli i Torslev Kirke Koncert med Morten Andersen Krogh (sang), Cecilie og Christian Wennerlin Vestergaard (hhv. violin og klaver)

Arr.: Musik i Han Herred (frivillig entré)