Mogens Christen Gade klipper i dag den røde snor til CrossFit Bankbox

Foto: DGI Huset


CrossFit Bankbox holder åbningsreception 

I dag Lørdag den 1. oktober vil DGI Huset Aabybro indvie sit nye 220 kvadratmeter store crossfit center; CrossFit Bankbox.  

Centeret, der har adresse på Østergade 6, indeholder alt, hvad der skal bruges til både hold- og individuel træning. 

Udstyr og materiel er det bedste, der kan købes for penge. Alt i alt er det topmoderne center klar til at byde forventningsfulde crossfittere velkommen.

-- annonce ---


Taler og sjove konkurrencer

Ved receptionen, der starter kl. 13.00, klipper Jammerbugts borgmester, Mogens Christen Gade, den røde snor. Der vil være åbningstaler af henholdsvis borgmesteren, DGI Husets direktør, Anders Christiansen og Box Manager, Jakob Knudsen. Efter talerne vil være mulighed for at bese centeret og prøve maskiner og udstyr. Samtidig vil det også blive muligt at få et smugkig på DGI Husets nye hostel, der slår dørene op 1. december.

DGI Huset Aabybro vil være vært ved lidt vådt og tørt til ganen.

Instruktørerne vil i løbet af dagen afvikle konkurrencer, hvor de dygtigste deltagere kan vinde én måneds gratis træning i centeret. 

Jakob Knudsen og instruktørerne vil være til stede for at besvare spørgsmål. 

CrossFit er en træningsform, der har ry for at skabe gode fællesskaber og sammenhold. Dette er også et mål for det nye center i Aabybro. Centeret vil skabe nye muligheder og en god dynamik i byen og vil være et rigtig godt supplement til DGI Husets øvrige fitnesstilbud.