Mogens Bay stiller op til KV21 i Jammerbugt for Venstre

Mogens Bay
Mogens Bay (V)

Ny Venstre-kandidat med lokal forankring

Det varer ikke længe før kommunalvalget 2021 skal afholdes. Venstres kandidathold er på plads, og fra Fjerritslev er flere nye repræsentanter kommet til. En af dem er Mogens Bay.

-- annonce ---

50-årige Mogens Bay har de sidste fem år været medlem af Venstre. Nu vil han ind i lokalpolitik.

– Jeg har taget tilløb til dette ganske længe. Men nu har jeg gjort mig en del erfaringer, som jeg gerne vil bidrage med, fortæller Mogens Bay, som indtil tidligere på året var ansat 14 år i det Nordjyske Mediehus (tidligere NORDJYSKE Medier). Mogens er født og opvokset i Fjerritslev og derfor ligger interessen også lokalt. Han stiller op for postnummeret 9690, men kommunalpolitik handler om hele kommunen, understreger han.

I Jydsk Håndbold Forbund kreds 2 sidder Mogens som næstformand. Han er desuden medlem af økonomiudvalget, eliteformand og i den politiske styregruppe for de 10 administrative medarbejdere. Han er tidligere formand for FIF Håndbold, og han har været træner både for FIF fodbold og håndbold. Derfor er det også efter Mogens Bays bedste overbevisning, at foreningslivet skal vægtes højt.

– Det handler om at række ud til foreningslivet, for det er både sundt og vigtigt for området. Vi må heller ikke glemme, at vi er en landbrugskommune, og så er det vigtigt, at vi fortsat er attraktive for tiltrækning af turisme og bosætning, fortæller Mogens.

Selvom Mogens ikke er interesseret i at føre direkte mærkesager, vil han gerne kæmpe for bymidtebevarelse i Fjerritslev, gode rammer for erhvervslivet og at vækste og rekruttere kvalificeret arbejdskraft til virksomheder i området. Den indsigt Mogens vinder fra sit nye job i Virksomhedsservice hos Jobcenter Aalborg, kan han overføre til sin politik.

– Det er vigtigt at vækste. Derfor skal der også kvalificeret arbejdskraft ud i virksomhederne, og det er en problemstilling, jeg arbejder med at løse i min dagligdag.

Mogens har både bageruddannelse, landbrugs- og slagteriarbejder samt salg, markedsføring og kommunikation på CV’et, og nu føler han sig klar til at springe ud i lokalpolitik.

– Det handler om at få skabt det bedste hold for området. Jeg vil ikke kalde lokalpolitik for partipolitik. Det handler om et passioneret samarbejde med lokalt engagement, som kan udvikle området – på tværs af politisk ståsted, fortæller han.

Det er første gang, Mogens Bay stiller op som kandidat for Venstre i Fjerritslev ved kommunalvalget, der afholdes 16. november 2021.