Mød lokal fantasyforfatter hos Bog & idé til Open By Night

Tabita Aundal, som udkommer med fantasyromanen ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelige Verden”

Til Open by Night d. 23. juli får Bog & idé i Aabybro en særlig gæst på besøg: Den lokale forfatter, Tabita Aundal, som udkommer med fantasyromanen ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelige Verden” d. 14. juni. Tabita Aundal er selv bosiddende i Aabybro og står klar til at signere bøger i butikken mellem kl. 16 og 17.

Til daglig arbejder Tabita Aundal som selvstændig boligstylist samt boligblogger på Instagram med 58.500 følgere. Hun er kendt fra TV2 Nordliv, der optog et portræt af hendes influencer-job sidste år, og nu udkommer hun for første gang i Danmark som forfatter med fantasyromanen ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelig Verden”.

-- annonce ---


Bogen byder på 428 siders spænding, fantasy, sci-fi, ung kærlighed og naturligvis krig mellem det gode og det onde – mellem ægte kraft og ond magi.

Tabita Aundal bor selv i Aabybro og er af den lokale Bog & idé blevet inviteret som gæst til Open by Night d. 23. juli, hvor hun vil præsentere sin nye bog med en personlig hilsen. Hun sidder klar mellem kl. 16 og 17.

Bog & idé afholder desuden en Facebook-konkurrence i ugen op til arrangementet, hvor der udloddes to signerede eksemplarer af ”Ildstenenes Hemmelighed – Mysteriet om Den Virkelige Verden” samt et gavekort til Bog & idé i Aabybro.

Om udgivelsen: ”Ildstenenes Hemmelighed” er første bog i fantasyserien om ”Den Virkelige Verden”. Bogen udgives af Forlaget Forfatterskabet d. 14. juli 2020. Se officiel videotrailer herunder:

Handling:
Der findes en verden mere virkelig end Jorden. Dette mysterium ændrer hverdagen for fire unge, da Barkela, søn af Universets regent, indkalder dem som agenter til Sapientias efterretningstjeneste. Foran Operahuset i København åbner en portal sig, og de bliver transporteret via en lystunnel til planeten Castra.

Her oplæres de i at blive agenter og får Shadons kraft betroet i kampen mod ondskabens fyrste Rahniz, som har indtaget Mælkevejen og belejret Jorden. Rahniz tager én af dem til fange, og de unge skal nu gennemføre en livsfarlig redningsaktion.