Mød Din By 2019 i Biersted endnu en stor succes

Helle Bak Andreasen. Formand for Kultur-, fritids og landdistriktsudvalget Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Lørdag den 16. marts blev der i Biersted hallen endnu engang afholdt “Mød Din By”, hvor mange af byens foreninger og virksomheder viste sig frem.

Det var en velbesøgt dag med en masse hygge og gode snakke.

Dagen bød på mange forskellige muligheder, udover at man selvfølgelig kunne få en snak med Landsbyrådet om bl.a. Naturlegepladsen, som snart bliver til virkelighed, var der mulighed for at spørge ind til Biersted’s LUP (Lokal Udviklings Plan), samt kortlægning af Biersteds naturværdier og muligheder.

Vildmoseporten var selvfølgelig også i hallen, for at reklamere for Store Vildmose, dens historie og ikke mindst fremtid i form af det igangværende LIFE projekt.

“Vi havde selvfølgelig også besøg af Helle Bak Andreasen. Formand for Kultur-, fritids og landdistriktsudvalget. Hun var meget positiv over at se det væld af aktiviteter vi har at byde på i Biersted, og at vi formår at samle det til denne “Messedag”, hvor man kan få et hurtigt overblik”, fortæller Flemming Steen Thagaard på vegne af Biersted Landsbyråd.

EU kandidat Morten Klessen (A) lagde også vejen forbi, trods en travl kalender frem mod EU-valget d. 26. Maj.

Dagli’ Brugsen havde en stand, hvor man bl.a. kunne blive medlem af butikken, få hjælp til APP’en, deltage i en af de mange konkurrencer, der var arrangeret af de forskellige udstillere.

Biersted kirke gjorde sit til at vise, at en kirke er meget andet end en søndagsgudstjenster, men et stort aktiv for et lokalsamfund, med sine mange tilbud og muligheder.

FDF Biersted havde en lejrplads med telt og bålplads, hvor der blev ristet skumfiduser over Trangia, og snittet træ figurere.

Biersted Vandværk var klar med vand, hvis flammerne skulle blive for høje, ellers var der rig mulighed for at smage på vandet, både før og efter filtrering, og forskellen er markant skulle vi hilse og sige.

Hallen var ikke kun fyldt af mennesker, men også god musik leveret af DJ Emil, som sørgede for at der var kælet for øregangene.

Bilhuset Biersted udstillede en bil, og fik en god snak med de interesserede om serviceeftersyn mm.

Lokal historisk arkiv var også klar til en snak og fremviste Biersted by gennem tiderne, både i billeder og rekvisitter.

Også Egnssamlingen gav et godt indtryk af den udvikling der er sket gennem de seneste årtier.

Der var besøg fra Kirken Korshær, Næstehjælperne, samt enkelte private loppemarkedsboder.

Biersted IF var også på pletten med både kendte og nye tilbud til alle der har lyst til at dyrke idræt i Biersted. Moseløbet og Mosefestudvalget gjorde det klart at 2019 bliver et fantastisk år med masser af liv i byen. Biersted Aktivitetscenter viste frem af de muligheder der er for seniorerne i Biersted.

Antenneforeningen bød på bolsjer og bland selv TV, og de mange andre muligheder man kan få gennem Biersted antenneforening og Yousee. Nordjyske Bank havde taget deres robot med, og ville rigtig gerne snakke om fremtid og nye muligheder med bjessingerne, og håber som mange andre på at der snart bliver udstykket nye grunde i Biersted.

Der var også tænkt på kæledyrene, hos Biersted dyrehospital tog de imod alle som havde spørgsmål til deres dyr, store som små, og inden længe åbnes der også konsultation for bamser!

Byens borgere havde bagt lækre kager, som blev solgt til fordel for aktiviteter i Biersted, og gratis kaffe kunne man hente ved Borgerforeningen, som står for de mange faste aktiviteter i Biersted.

Hos Gadekøkkenet kunne man få lækre smagsprøver på f.eks. menu’en til forårets konfirmation.

For de mindste var spændende ting at lege med hos Mia og Dorthe’s dagpleje, som tager sig af mange af byens yngste. Alle byens børn var inviteret til at lave deres bud på et LEGO drømmehus, som de skulle placere på det store kort over byen, hvor der forhåbentlig meget snart bliver plads til endnu huse i form af byggegrunde.

Dommerkomitéen valgte Tristans hus blandt de mange flotte huse, tak til alle børnene!

En rigtig dejlig dag, som arrangørerne bag, Biersted Landsbyråd, var rigtig godt tilfredse med.