Michala Petri og Lars Hannibal besøger Tinghuset på deres efterårstourné.

Michala Petri og Lars Hannibal Pressefoto
Print Friendly, PDF & Email

Tinghuset i Fjerritslev indleder mandag 5/10 sæsonens musikarrangementer med en vidunderlig koncert i den smukke Retssal med Michala Petri og Lars Hannibal.

Der er lagt op til en afvekslende koncert som har skiftevis tyngde og lethed – i en blanding af velkendt og nyt, virtuositet og enkelhed.


Der vil blive præsenteret musik af store klassikere som Johann Sebastian Bach og engelske John Dowland. Ikke mindst vil der også blive spillet original ny musik komponeret af Lars Hannibal ”himself”, samt danske sange og stykker fra et ny-udkommet album med Michala Petri og Lars Hannibal.

Kulturforeningen Tinghuset har for nogen tid siden afviklet en særdeles vellykket koncert med de to verdensberømte musikere, hvor billetterne var revet væk på kort tid. Vi glæder os rigtig meget til gensynet med de to skønne musikere og ikke mindst med vort trofaste publikum udtaler formand Per Gregersen.

Pga. corona restriktionerne vil der kun være plads til ca. 25 tilhørere så billetterne sælges efter ”først til mølle princippet”. Billetterne kan købes hos Rene’s Vin og Grønt i Fjerritslev samt bestilles via Tinghusets hjemmeside.