Michael fra Vester Thorup er nomineret til Årets Nordjyde

Pressebillede: Michael Christophersen fra Vester Thorup


TV2 Nords store prisoverrækkelse Årets Nordjyde nærmer sig med hastige skridt og efter i to måneder at have indsamlet indstillinger til prisen, er de fem nominerede, der 6. oktober skal dyste om Nordjydernes gunst, fundet.

En af de fem nominerede er Michael Christophersen fra Vester Thorup. Michael er nomineret for sit store arbejde med på alle mulige – og umulige måder – at samle ind til velgørende formål. Hvem skulle ellers få den idé at få racerlegenden Tom Kristensen til at skabe og donere et maleri, der efterfølgende indbragte godt 100.000 kroner til Stafet for Livet? Det er kun Michael Christophersen, der kan gøre sådan noget.

-- annonce ---


Ligesom det kun er Michael, der på en uge får samlet 150.000 kroner sammen krigens ofre i Ukraine.

Michael er en oplagt finalist til Årets Nordjyde!

Dommere har fundet fem vindere

De andre nominerede til prisen er Anette Rolighed Nielsen fra Farsø, Knut Arild Gulbrandsen fra Aalborg, Kim Ostenfeldt Kolditz fra Hjørring og Bangsbo Frejas U17-drenge.

Tilsammen udgør de feltet af nominerede som, ifølge dommertrioen, alle har fortjent at vinde titlen som Årets Nodjyde.

– Vi har det sådan, at vi ikke kan sige, hvem det skal være. Dem der er tilbage nu er nogen, der alle fortjener det. Og det er en rar fornemmelse at gå med som dommer, lyder det fra Lasse Heidelbach, stifter af Organdonation – Ja tak – og dommer til Årets Nordjyde. Han fortsætter:

– Når vi er der hvor vi har så stærkt et felt, at alle fortjener det, så har vi gjort vores arbejde. Så er det op til Nordjylland hvem der skal gå hjem med statuetten og prisen som Årets Nordjyde, lyder det fra Lasse Heidelbach.

Vinder findes ved SMS-afstemning

Og det er præcis sådan det kommer til at foregå. Vinderen af titlen som Årets Nordjyde, den ikoniske statuette og 50.000 kroner, findes via SMS-afstemning. Så det er virkelig op til nordjyderne at udpege den af de nominerede, der fortjener at vinde.

Og vil du gerne opleve det hele live? Billetter til det store show i Arena Nord er til salg lige nu på Arena Nords hjemmeside. Til showet kan du, udover at møde de nominerede, opleve musik og komik far øverste hylde når Pauline, Ericka Jane og Jonas Mogensen optræder. Dertil kommer et af Nordjyllands upcoming navne i bandet TORSDAG.