Medlemsfremgang hos Brovst Motion & Fitness

Bestyrelsesmedlem Line Hyllested og formand Kim Nibe Foto: Jammerbugtposten.dk

1. december 2021 tiltrådte den nye bestyrelse hos Brovst Motion & Fitness på Rotfelds Vej 3 i Brovst og med stort engagement hos de 5 bestyrelsesmedlemmer og de 8 instruktører, der er knyttet til centret, er det målsætningen at lave den bedste oplevelse for medlemmerne – og medlemmerne bliver flere og flere.

Bestyrelsen, som består af Formand Kim Nibe, Line Hyllested, Brian Guldhammer, Allan Green og Jacob Hyllested, tager alle aktiv del i at drive centret med smil, godt humør og i dialog med medlemmerne. 

-- annonce ---
  • Trods corona og restriktioner herfor kan vi se på medlemstallet, at flere og flere finder vej til de mange træningsmuligheder som vi tilbyder, fortæller formand Kim Nibe og fortsætter, vi har i alt 650 kvm og lege på. De mange kvm er indrettet med et stort fitness rum med mange forskellige maskiner, et cykelrum, en holdsal og så har vi et stort rum med forskellige legemuligheder, så mor og far kan tage de mindre børn med, når de skal ned og træne.
Legerummet hos Brovst Motion & Fitness Foto: Jammerbugtposten.dk

Brovst Motion & Fitness har åbent hele døgnet og alle ugens 7 dage.

Når du bliver medlem hos Brovst Motion & Fitness får du en nøglebrik og kode til døren og kan dermed komme ind og træne på den tid af døgnet, som passer dig bedst. Ifølge formanden er der medlemmer, som træner på alle døgnets timer, alt efter hvordan det passer ind med deres arbejdstid.

  • I holdsalen er der pilates om mandagen, puls og styrke om tirsdagen, yoga om onsdagen, puls og styrke om torsdagen og så kommer den ældste medlemsgruppe og har senior cykling mandag og torsdag, fortæller bestyrelsesmedlem Line Hyllested og fortsætter: 
  • Herudover tilbydes der som holdtræning cirkeltræning i maskiner om onsdagen og så er der indgået et samarbejde med Hjerteforeningen og Sundhedshuset.
  • Hjerteforeningen kører et ugentligt hold med kontinuerligt og målrettet træning kombineret med socialt samvær.
  • Sundhedshuset bidrager med en fysiterapeut, der kommer og hjælper medlemmer med genoptræning samt at guide instruktørerne i de forskellige øvelser med særligt fokus på genoptræning, slutter Line.

Holdsalen er næste projekt for bestyrelsen.

Den store holdsal skal være endnu større. Et område af lokalet ved siden af skal lægges sammen med holdsalen, så der bliver endnu mere plads til de mange medlemmer, der gerne vil holdtræne. Bestyrelsen går i gang med holdsalen nu og vil efter planen være færdig til 1. marts. Norlys har bidraget med økonomi til ombygningen af holdsalen.  

  • Vi har valgt at have stor fleksibilitet i mulighederne for medlemskab. Der er mulighed for dagsadgang eller abonnementer på en uge, måned eller år, slutter formand Kim Nibe og kigger rundt i det store træningslokale og smiler.
Formand Kim Nibe i rummet med cyklerne Foto: Jammerbugtposten.dk