Med weekendens sejr topper JammerbugtFC tabellen i 2. division Gr. 1.

Print Friendly, PDF & Email

Med fjerde sejr på stribe, femte hvis vi tæller pokalturneringen med, spillede Jammerbugt FC sig på 12 point og cementerede dermed sin position i toppen af tabellen i 2. division Gr. 1.

Lørdag over middag var rammerne da også klar til en fodboldfest. Solen skinnede om kap med den nye tribune, det nye stadionlys og mange flere stadionforbedringer, som lørdag officielt blev indviet. Fremmødet på lægterne var stort og der gik heller ikke mange minutter før festlighederne inde på banen var skudt i gang.

En brandvarm Bardhec Bytyqi åbnede med kampens første mål allerede efter et lille kvarter, da et velspillet Jammerbugt FC angreb endte med at få nettet til at blafre.

I det hele taget var det på mange parametre en velspillet kamp. Også gæsterne fra Dalum viste i perioder, at de kom ubesejret til Jammerbugten af gode grunde. Med bolden ved fødderne var det tydeligt, at fynboerne er et godt spillende fodboldhold.

Men det var nu hjemmeholdet, der tog kontrollen og ligeledes leverede god fodbold, og der blev skabt gode chancer med jævnemellemrum. Morten U. Thomsen var tæt på at øge føringen midt i 2. halvleg, da angriberen brød igennem og sendte et fladt hug lige forbi foden af gæsternes mål.

Kort før pausen kom så det andet mål, og igen var det Bardhec Bytyqi, som var på pletten. Fra venstre kanten chippede Mads Larsen bolden bag i feltet, og herfra var 2. divisions nye topscorer skarp. 2-0 ved pausen og alt var i den skønneste orden.

Men i andet minut af 2. halvleg svarede gæsterne igen med en reducering efter et hjørnespark, og så var kampen åben igen. Det fik dog ikke et Jammerbugt FC hold fuld af selvtillid til at vakle. I stedet øgede Sead Gavranovic til 3-1 fra kanten af feltet. Oplægget leverede Mads Larsen, da han viste stort overblik og lagde bolden tilrette for Sead.

Der var flere gode angreb og målchancer til hjemmeholdet, inden Lasse Storvang med bolden for sine fødder spurtede fra egen banehalvdel med et halvt Dalum hold i hælene og lukkede kampen til slutresultatet 4-1.

Endnu en sejr var i hus og eneste ridse i lakken kom i overtiden, da Jammerbugt FC’s Michael Stokbro fik sit andet gule kort og måtte gå i forvejen til et velfortjent bad.

Med sejren er Jammerbugt FC alene i spidsen med maksimumpoint efter fire runder. Næste modstander er FC Sydvest på udebane, hvor de blåblusede skal forsøge at holde momentum.

Jammerbugt FC – Dalum IF: 4-1 (2-0)
13’ 1-0 Bardhec Bytyqi, Jammerbugt FC
43’ 2-0 Bardhec Bytyqi, Jammerbugt FC
47’ 2-1 Rasmus Schmidt, Dalum IF
56’ 3-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
64’ 4-1 Lasse Storvang, Jammerbugt FC
90’ Rødt kort, Michael Stokbro, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Max Møller), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen (Emil A. Nielsen) – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Mathias Mortensen (Anders R. Jensen), Sead Gavranovic (Essam Salamoun) – Lasse Storvang (Michael Stokbro), Morten U. Thomsen. Ikke benyttet: Simon Jensen.