Masser af Rolls-Royce og Bentley i Blokhus til Kristi Himmelfarts Rally ’23

Rolls-Royce og Bentley entusiaster er samlet i Blokhus for Kristi Himmelfarts Rally ’23 Foto: Jammerbugtposten.dk

Masser af Rolls-Royce og Bentley i Blokhus til Kristi Himmelfarts Rally ’23

Bentley og Rolls-Royce entusiasterne fra hele landet har i disse dage sat hinanden stævne i Blokhus, for det årlige sommertræf for medlemmer af Rolls-Royce Enthusiasts’ Club. 

-- annonce ---

Arrangementet er fra den 18. til den 20. maj 2023 og er en del af et samarbejde mellem Rolls-Royce Enthusiasts ́Club og Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Kristi Himmelfarts Rally ’23 i Blokhus

Træffet er årets højdepunkt for alle entusiaster af de verdensberømte luksusbiler, og dette års begivenhed skuffer ikke. Hele 37 smukke og ikoniske biler fra 1920’erne til i dag deltager i årets træf, hvor de 65 deltagere har et spændende program med, turer til nogle af områdets mange attraktioner.

Deltagerne bor på Strandhotellet i Blokhus og når de smukke automobiler ikke er ude på tur, vil der være mulighed for at se dem rundt i sommerbyen og udstillet på Blokhus Torv.

Jammerbugtposten.dk kom forbi Skulpturparken fredag eftermiddag, hvor bilerne havde taget opstilling og forbipasserende kunne nyde synet af de skinnende store flotte biler.

Stemningsbilleder:

Ikoniske bilmærker

Rolls-Royce og Bentley er to af verdens mest ikoniske luksusbilmærker med en lang og fascinerende historie. Bentley blev grundlagt i 1919 af Walter Owen Bentley, der ønskede at skabe biler, der kombinerede styrke og hastighed med luksus og elegance. Siden da har Bentley været synonymt med kvalitet og eksklusivitet.

Rolls-Royce blev grundlagt i 1904 af Charles Rolls og Henry Royce, og er siden da blevet kendt som et af verdens mest prestigefyldte bilproducenter. Rolls-Royce har altid været kendt for sine elegante og eksklusive biler, der er

blevet købt af kongelige, berømtheder og andre velhavende individer.

Begge mærker har en lang og stolt historie, og repræsenterer det absolutte ypperste inden for luksus og kvalitet.

Dette års træf i Blokhus er en fantastisk mulighed for både bilentusiaster og almindelige besøgende at se og lære mere om disse utrolige biler og deres historie. 

LÆS OGSÅ: Handicapprisen uddelt to gange i Jammerbugt Kommune 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn