MASSER AF REGIONSMESTRE VAR FRA AABYBRO

Holdfoto: Agnes Brix Rasmussen, Anne Holm, Christian Abrahamsen, Frederik Jensen, Johannes Førgaard Poulsen, Lisa Stenger, Luna Kristensen, Mads Førgaard Poulsen, Magnus Uttrup Rom, Mahtob Konisevska Azadi, Oliver Reinholt, Rasmus Rank Nørgaard, Sebastian Saugbjerg, Sebastian Porsborg, Sofie Jeppesen, Tobias L Strunge. Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

MASSER AF REGIONSMESTRE VAR FRA AABYBRO

Fantastiske præstationer til regionsmesterskaber i Hobro

Aabybro Svømmeklub havde 16 svømmere med til Regionsmesterskaberne i Hobro i sidste weekend.

– Der blev svømmet hurtigt, hele 69% af løbene var ny rekord. Det er dejligt at se, at alt den træning vi har haft på træningslejren kan ses når vi er til stævne, fortæller Stefan Stenberg Sørensen som er cheftræner Aabybro Svømmeklub.

Udover de mange personlige rekorder, blev det også til en del medaljer, og regionsmestre:

14 guld medaljer

11 sølv medaljer

11 bronze medaljer.

Udover de mange medaljer blev der er også uddelt en pokal til den komplette svømmer i hver årgang, og der havde Sebastian Saugbjerg svømmet hurtigt nok til at den skulle gå til ham i år. Sebastian fik også kvalificeret sig til DM Junior på langbane i foråret.

Christian Abrahamsen og Anne Holm kvalificerede sig til den årlige årgangssamling, hvor man samler de bedste årgangssvømmere til en træningsweekend. Den finder sted i januar.

Som noget nyt i år, har klubberne i Nordjylland i samarbejde med Svømmeunionen i Nordjylland, besluttet at tage alle regionsmestrene med til et stævne i Kiel i december. I Aabybro Svømmeklub har Christian Abrahamsen, Rasmus Rank, Mads Poulsen, Sebastian Saugbjerg, Sebastian Porsborg, Sofie Jeppesen og Frederik Jensen får muligheden for at komme med.

– Vi står klar til DM kortbane i Esbjerg midt i denne uge til endnu et stævne og næste gang hele holdet er samlet til stævne, er til Aalborg Cup i slutningen af november, slutter en meget stolt cheftræner for Aabybro Svømmeklub.

Medaljevinderne Christian Abrahamsen, Sebastian Saugbjerg (forrest) og Rasmus Rank Nørgaard. Foto: Aabybro Svømmeklub
Mahtob (10 år) blev regionsmeter i 100m fri i en fantastisk hurtig tid i sin årgang. Foto Aabybro Svømmeklub
Mads Poulsen blev regionsmester i 100m butterfly og 50m butterfly og kvalificerer sig til International Regionstur til Kiel. Foto Aabybro Svømmeklub
Christian Abrahamsen regionsmester I 800m frisvømning og kvalificerer sig til både Årgangssamling og International Regionstur til Kiel. Foto Aabybro Svømmeklub