Marie Frank Trio gæster Jammerbugt Kulturcenter

Marie Frank
Marie Frank. Pressefoto
Print Friendly, PDF & Email

Marie Frank Trio gæster Jammerbugt Kulturcenter Torsdag 12. november kl. 20.00

I 2019 markerede Marie Frank 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation.


Jubilæet markeres lige nu landet over med koncerter, hvor Marie Frank med sin nye trio tager publikum med på rejsen fra ”Ancient Pleasures” og frem til det seneste udspil ”Lille Fredag i Provinsen”. Og denne torsdag aften er turen så kommet til Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro.

Koncerterne er fulde af det nærvær og den autenticitet på scenen, som Marie Frank altid har været en mester i. Små historier knytter tråden mellem sangene og trioen med den faste samarbejdspartner Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, PowerSolo m.fl.) og den nytilkomne multiinstrumentalist Thomas Richard (ex-Superheroes) er sande musikfortællere, der hvirvler publikum rundt i et varieret lydbillede præget af spontanitet, legesyge og stort musikalsk overskud.

Marie Frank er en sangskriver med en usædvanlig kombination af melodi-øre, kant og nerve, og har til stadighed udviklet sin sangskrivning og musikalske udtryk. Sangene skrives nu på dansk og musikken bevæger sig over i en hybrid, hvor Maries akustiske guitar stadig spiller en stor rolle, men hvor elektriske trommer, steel guitar, banjo, keyboards og sang væver sig ind og ud af hinanden.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Selvom koncerten afvikles med sikker afstand, er det dog stadigt muligt at sikre sig en plads til koncerten næste torsdag, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk