Marginalerne var med effektive FC Fredericia

Print Friendly, PDF & Email

Lyn og torden var byttet ud med solskin, da Jammerbugt FC mandag aften genoptog opgøret mod FC Fredericia. En kamp som lørdag eftermiddag grundet vejrforhold blev stoppet efter de første 45 minutter. Her stod det 0-1 til gæsterne fra Fredericia.

Således stod de to hold i en lidt speciel situation, da de mandag aften skulle spille de sidste 45 minutter. Her var der tanket ny energi og det kunne ses fra første fløjt, hvor der blev gået til stålet.

Gæsterne, med en føring af forsvare, var det mest afventende mandskab, mens Jammerbugt FC gik helhjertet ind i jagten på en vej tilbage på pointkurs. Og hjemmeholdet fik godt fat om opgøret, hvilket også havde været tilfældet nogle dage tidligere. Her havde gæsterne dog vist sig mest effektive, og samme historie udspillede sig mandag aften.

Jammerbugt FC viste gode takter, tog initiativet og satte flere gode angreb sammen. Men den sidste aflevering og den sidste skarphed manglede. Der var flere lige-ved-og-næsten situationer. Bl.a. da Daniel Mortensen fra højre back fandt Mubaarak Nuh i feltet, hvor offensiv-spilleren lige mistede et skridt. Eller da Bardhec Bytyqi ikke fik det helt rigtige træf på bolden, da han afsluttede fra kanten af feltet.

Med godt et kvarter tilbage svigtede de sidste procenter på ny. Denne gang var det dog et potentielt straffespark, der udeblev. Igen var det Mubaarak Nuh, der var farlig i feltet. Her blev han sendt i græsset, men til forbløffelse for de blåblusede og de fremmødte på lægterne forblev fløjten tavs. Det kunne have været chancen.

I stedet slog gæsterne til 10 minutter senere på en kontra efter et Jammerbugt FC-frispark. Hurtigt og effektiv satte FC Fredericia en omstilling sammen, og på kun få sekunder var bolden flyttet fra gæsternes felt til nettet bag Marcus B. Sørensen i Jammerbugt FC-målet.

Det slog pusten ud af et ellers positivt, velspillende og hårdt kæmpende hjemmehold. Få minutter senere viste Fredericia sin skarphed på ny og så endte det hele med et 0-3 nederlag. Et resultat, der vel ikke gav det rette billede af det samlede opgør over to omgange. Men samtidig er det de velkendte små marginaler, der gør den store forskel, og FC Fredericia var ganske enkelt skarpest i felterne.

Nu skal der samles kræfter og gøres klar til en særdeles vigtig kamp på udebane mod Fremad Amager den kommende weekend. Forhåbentlig marginalerne håber på Jammerbugt FC-holdets side her.

Jammerbugt FC – FC Fredericia: 0-3 (0-0)
29’ 0-1 Christian Emil Tue Jensen, FC Fredericia
85’ 0-2 Oliver Olsen, FC Fredericia
88’ 0-3 Kristian Kirkegaard, FC Fredericia

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Daniel Mortensen (Max Møller), Nikolaj Lyngø, Søren V. Pedersen, Mads Larsen (Omar Natami) – Christian Rye, Marcus Sloth Jørgensen, Sead Gavranovic, Mubaarak Nuh, Bardhec Bytyqi. Ikke benyttet: Simon Jensen, Michael Stokbro, Martin Rom Nielsen, Nikolaj Vinter Christensen, Emil A. Nielsen.