Mandag d. 5. December afholdes der støttearrangement for Dagli’ Brugsen i Biersted.

Foto: Privat


Mandag d. 5. December afholdes der støttearrangement for Dagli’ Brugsen i Biersted.
Arrangementet sker i samarbejde med Moseløbet.
5. December er der nemlig præcis et halvt år til Moseløbet 2023.

Michael Feldbæk Bjørnlund From
Næstformand, bestyrelsen Dagli’ Brugsen Biersted fortæller:

-- annonce ---


Arrangementet tager udgangspunk fra p-pladsen ved Brugsen. Ruten er på 1,3 km og alle kan være med. Man kan både løbe og gå.

Det koster kun 50kr pr person at deltage og pengene går ubeskåret til Dagli Brugsen i Biersted. Samtidig med du støtter Brugsen, får du en rabatkupon til Brugsen.

Søren Aaen fra Festeksperten står klar med pølsevognen, så aftensmaden er også sikret. Han har ovenikøbet lovet at donere overskuddet til Dagli Brugsen i Biersted.

Arrangementer sker som led i en længere proces, der har for øje at redde Dagli’ Brugsen i Biersted.

Tirsdag d. 15/12 var der borgermøde på Biersted Kro. 120 borgere var mødt op til debat, om hvordan man redder Brugsen i byen. Billetterne var revet væk på få dage, til stor glæde for både bestyrelsen bag Brugsen samt uddeler Hanne Batsberg. Håbet er, at den varme opbakning også kommer til udtryk via handel i butikken.

Det stod klart til borgermødet, at vi fra bestyrelsens side, fremover skal være meget mere åbne om situationen i byens Brugs. Dette vil vi gære alt hvad vi kan for fremover at efterleve.

Der foregår allerede nu planer, om fremrykning af årsmøde og generalforsamling. Tanken er at slå dette sammen med endnu et borgermøde. Denne gang i Biersted Hallen, da det vil sikre plads til endnu flere bjessinger.

Vores håb med disse arrangementer, er at samle byen omkring Dagli’ Brugsen i Biersted. Det skal være det naturlige valg når man skal ud at handle, inden man kører til nabobyerne. En lukning af Brugsen vil have stor betydning for hele byen. Både på kort og lang sigt.

Derfor er der lige nu kun vej frem – og det er opbakning, slutter Michael Feldbæk Bjørnlund From.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn