Målscorer bliver i JammerbugtFC

Morten U. Thomsen
Morten U. Thomsen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC og angriber, Morten U. Thomsen, forlænger samarbejdet, så det nu løber året ud, trods det at livet uden for grønsværen har sendt ”UT” til København.

Et job hos den globale medicinal virksomhed Teva, betyder at nordjyden bosætter sig i hovedstaden, hvor han udover fortsat fodboldfokus skal sørge for at hele Tevas produktlinje er tilgængelig for alle patienter.


Selv vil Morten U. Thomsen være så tilgængelig for Jammerbugt FC som den nye tilværelse tillader. I den sammenhæng kan han og cheftræner, Bo Zinck, sende en stor tak til divisionskollegaerne fra HIK, hvor Jammerbugt FC angriberen har fået mulighed for at træne med i løbet af ugen.

– Jeg er glad for, at vi har fået dette til at lykkes. Morten vil være hjemme til kamp i weekenderne og så vidt muligt til vores torsdagstræning. De øvrige ugedage træner Morten med hos HIK, som skal have en stor tak. At vi har kunne lave denne aftale, fortæller noget om, hvor værdifulde gode relationer er, fortæller Bo Zinck og fortsætter.

– Morten har udviklet sig enormt. Han er fysisk meget stærk og løber til han falder om. Han er en spiller, man slår sig på. Han er en profil i 2. division, og så laver han ikke mindst mål. Samtidig er Morten rigtig god socialt i truppen, hvilket selvfølgelig også betyder meget. Han har gennemgået en stor udvikling og det er en vigtig forlængelse for os.

Morten U. Thomsen er også glad for sin beslutning, selvom han erkender, at den denne gang krævede nogle ekstra timer med sine tanker.

– Jeg har gjort mig mange overvejelser omkring min fodboldkarriere pga. den nye jobsituation. Skulle jeg lægge støvlerne på hylden, finde en ny klub i København eller forlænge i Jammerbugt FC. Da jeg har været rigtig glad for at spille på Ingolf Park, har jeg valgt det sidste og det er jeg glad for, forklarer Jammerbugt FC spilleren, der bestemt ikke lader til at have fjernet fokus fra målet på banen, trods den nye situation.

– Vi skal i top 6, understreger Morten U. Thomsen således med tryk på skal.

– Det må være det ultimative mål for denne sæson. Vi har fået en rigtig fin lodtrækning og med det spil, jeg ved, at vi kan præstere, er jeg også sikker på, at det nok skal lykkes. Det kommer dog ikke af sig selv, for det kræver hårdt arbejde og ydmyghed i hver eneste kamp, forsikrer angriberen, der selv er garant for netop det.