Målmandstræner, Povl Hansen, og Jammerbugt FC har givet hånd på at fortsætte det gode samarbejde i yderligere halvandet år.

Povl Hansen
Povl Hansen Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Povl Hansen kom til Jammerbugt FC fra Vejgaard Boldklub tilbage i sommeren 2017 og har siden etableret sig som en vigtig del af trænerteamet hos divisionsholdet, ligesom den engagerede og altid imødekommende målmandstræner også hjælper med udviklingen af de yngre keepere i klubben.

– Det er meget positivt, at vi kan forsætte det gode samarbejde med Povl. Han bidrager med stor kvalitet, både fagligt og menneskeligt, og har en personlighed, der passer godt ind. Povl er jo blevet en ildsjæl i klubben, han er hårdtarbejdende og så er han en god sparringspartner i det daglige. Derfor er jeg rigtig glad for det fortsatte samarbejde, som også skaber ro samt sikrer stabilitet og kontinuitet i vores arbejde. Det betyder meget i forhold til udviklingen af vores målmænd og i sidste ende måske endda vejen til et højere niveau, som vi netop har set med Emil Kobberup, fortæller Bo Zinck om forlængelsen med sin målmandstræner og sparringspartner.


Udover at være ansvarlig for målmandstræningen fungerer Povl Hansen i trænerteamet også som fast sparringspartner på andre aspekter af fodbolden, når der er behov for det. Og hans kærlighed til klubben og til fodbolden i det hele taget, er ikke blevet mindre med årene.

– Jeg glæder mig ligeså meget til vi starter i uge 31, som til da jeg havde min første træning i klubben tilbage i august 2017, lyder det først og fremmest fra Povl Hansen, da han skal sætte ord på sin forlængelse.

– Jeg nyder den dynamik, der er i både truppen og klubben, som gør, at det altid er spændende at komme til træning. Vi har et godt samarbejde i klubben og derfor blev vi også hurtigt enige om at fortsætte sammen. Det glæder mig og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med Bo, Jan og divisionstruppen. Og ikke mindst til en meget spændende sæson. Ligeledes glæder jeg mig til fortsat at have den daglige kontakt til de mange frivillige i klubben. Ingolf, Ebba, Mette, Lotte og mange flere betyder meget for klubbens velbefindende, understreger Povl Hansen, som trods sin interesse for store dele af klubben har sit primære fokus på det daglige arbejde med klubbens målmænd.

– Vi har netop afleveret Emil længere oppe i rækkerne, hvilket jo er en succeshistorie for klubben. Nu skal vi fortsætte samme udviklingsarbejde med de øvrige meget talentfulde målmænd, vi har. Det gælder både fodboldmæssigt men også menneskeligt. Det prioriterer jeg også højt. Vi skal forsøge hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til den enkelte. At være målmand er en meget individuel ting og der er kun en plads at dyste om. Det er en lidt anderledes disciplin i forhold til den øvrige trup og det er en spændende udviklingsproces at være en del af. Både i divisionstrup samt på U19 og U17 med flere. Nu krydser vi bare fingre for en hel fodboldsæson uden skader på målmandsposten, smiler Povl afslutningsvis med henvisning til de seneste sæsoners uheld på den front.

Sikkert er det, at der med denne forlængelse er sikret et stærkt og kompetent team omkring klubbens målmænd det næste halvandet år også.