Lykkeliga samlede 186 håndboldspillere til Landsholdssamling i Aabybro

Rasmus Prehn sammen med LYKKELIGA i Aabybro
Print Friendly, PDF & Email

LykkeLiga er ifølge Lykkeliga.dk er et nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år. Holdene danner ramme om en måde at skabe netværk for børn og familier på og udenfor banen.

-Tak til helt fantastiske Lykkeliga for en skøn eftermiddag i DGI huset i Aabybro med landsholdssamling. Skønne børn, god håndbold og herligt fællesskab, lyder der fra fungerende kulturminister og minister for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn (A).


Ved Landsholdssamlingen blev der udleveret HUMMEL-landsholstrøjer til alle deltagerne.

Det nordjyske Lykkeligahold var i weekenden samlet i DGI Huset i Aabybro, hvor spillerne fik overrakt deres landsholdstrøjer fra Hummel. Tidligere håndboldspiller og stifter af Lykkeliga, Rikke Nielsen var naturligvis også med i Aabybro.

– Hummel har lavet en Lykkeliga-trøje. De aftegninger af hænder, der er på trøjerne, er faktisk børnenes egne aftryk fra det cup vi holdt i juni. Det fortæller jo lidt om, hvor mange følelser, der er lagt i det, siger hun.

Det er fjerde gang, at Lykkeligaen har haft et arrangement, hvor landsholdstrøjerne er blevet uddelt, for der er mange spillere, der skal have en. Samtlige 850 medlemmer af Lykkeliga, er nemlig blevet landsholdsspillere.