Lyden af Stilhed på Tranum Strandgård – en sanselig lydrejse med lydmeditation og musikalske lydlandskaber

Lyden af Stilhed med Mayaya Louise Schubert og Gert Bach. Pressefoto.

Syngeskåle, krystal-syngeskåle, rainmaker, gong, rørklokke og flygel er bare nogle af de instrumenter og klange, du bliver præsenteret for denne aften – og måske endda også en ekstra overraskelse.

Lyden af Stilhed handler om at finde stilheden i lyden, hvilket måske lyder paradoksalt. Intentionen er at finde ind til det sted i os selv, som altid er stille og intakt, uanset om det stormer omkring os. Dette sted kan vi kalde for vores hjemmefrekvens – en urklang som vi er født med, og som dybest set er vores essens. Klangene fra syngeskåle er især gode til at guide os mod dette sted.                

-- annonce ---

Aftenen er delt op i 2 afdelinger med pause i mellem. Først en lydmeditation, hvor klangene fra syngeskåle hjælper til at guide dig ind til et stille sted. Der skabes et lydrum, hvor du bliver inviteret til at åbne sanserne og blive mere centreret. Dernæst en musikalsk drømmerejse, hvor lydlandskaberne bærer dig rundt i tid og rum og måske skaber associationer, som dine åbne sanser nu kan læne sig ind i.

Lyden af Stilhed afholdes af kunstnerne Mayaya Louise Schubert og Gert Bach. Mayaya og Gert har arbejdet med lyd og musik i mange år, og de tager rundt i landet med deres lydlandskaber, bl.a. i kirker og kursuscentre samt ved egne koncerter i Huset for Samklang på Helgenæs. Mayaya arbejder også med soundful yoga og vocal lydhealing. Gert har i øvrigt boet 3 år på Tranum Strandgård før det blev kulturcenter, hvor han havde turistinformation og galleri, og han har skrevet melodien til Strandgårdshymnen.

Dato og tid: Onsdag den 18. maj kl. 19.30 – 21.30.                             

Pris: 100 kr. – medlemmer 80 kr.