Lotte Jakobsen åbner Rollingerne og Co i Brovst

Lotte Jakobsen indehaver Rollingerne og Co
Print Friendly, PDF & Email

Drømmen om at være selvstændig og sin egen chef skal prøves af for 34-årige Lotte Jakobsen i Brovst, der åbner Rollingerne og Co  den 9. november kl. 10.00.

Lotte Jakobsen bliver 35 år i november, hun bor i Brovst sammen med sine dreng på næsten 4 år. De sidste 14 år har hun været ansat inden for pleje og omsorg i hjemmeplejen. Men nu skal drømmen om at være selvstændig prøves af.

  • Jeg har haft mange overvejelser, om hvad jeg skulle starte op og hvor henne. Mange butikker er desværre lukket i Brovst. Jeg ved godt, at jeg måske tager et sats ved at starte firma op i Brovst. Men vi er os nød til at støtte vores by. Ellers skal vi køre til Aalborg eller Fjerritslev og det er en skam, fortæller Lotte Jakobsen og glæder sig helt vildt til åbningsdagen den 9. november 2019.

Friværdi i huset er investeret i Rollingerne og Co og butikken på Jernbanegade 41 TV. Rollingerne og Co vil have et godt udvalg af børnetøj fra 0-12 år og i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med. Oprindelig var åbningen planlagt til den 1. november, men med forsinkelser på flere af varerne har Lotte valgt at skubbe åbningen til den 9. november.

  • Jeg håber naturligvis at rigtig mange vil komme og handle i butikken og dermed støtte op om byens nye børnetøjsbutik, slutter Lotte Jakobsen og med et smil også lader forstå, at der selvfølgelig vil være procenter at spare på åbningsdagen.