LOF Jammerbugt byder til Vandgymnastik m/fysioterapeut i DGI Huset

DGI Huset Aabybro
DGI Huset Aabybro Foto: Jammerbugtposten.dk


LOF Jammerbugt byder til Vandgymnastik m/fysioterapeut i DGI Huset

Hvis du ønsker en skånsom træning med mulighed for at komme igennem hele kroppen, så er det holdet her du skal vælge.

-- annonce ---

LOF Jammerbugt tilbyder Vandgymnastik m/fysioterapeut – hensyntagende. Første gang er Tirsdag den 17.01.23 kl. 14:45 – 15:30. Kurset består af 10 gange.

Om Vandgymnastik m/fysioterapeut i DGI Huset fortæller LOF Jammerbugt:
Vi kommer omkring elementer som styrke, balance og koordination, mens vi udnytter vandets unikke egenskaber. Jette Thomsen, der er underviser på holdet, sørger for at udfordre jer gennem perioden og sørger for at der også kommer smil på læben imens.

Hvem er Jette?

Jeg er uddannet fysioterapeut, og har været ansat i kommunalt regi siden 2014. Lige siden jeg startede, har jeg varetaget nogle af de bassinhold, vi har i kommunalt regi. Herfra jeg har en stor erfaring med at tilpasse øvelserne til den enkelte. Det vigtigste for mig er at kunne give en masse inspiration til øvelser i vandet, som kan passes til efter den enkeltes behov. Derudover er jeg aktiv i et landsdækkende netværk for bassinfysioterapeuter, hvor jeg får en masse god og ny viden om, hvordan træningen i bassin med fordel kan tilrettelægges ud fra nyeste evidens.

Så jeg er vild med vand, for det kan noget helt særligt.

Du kan læse mere om Vandgymnastik m/fysioterapeut – hensyntagende på LOF Jammerbugts hjemmeside: https://lof.dk/jammerbugt/kurser/sundhed-bevaegelse/nyt-vandgymnastik-m-fysioterapeut-hensyntagende/id/23071

LÆS OGSÅ: Nordjylland har som mål at oprette et digitalt nærhospital

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn