Ministerbesøg i Aabybro

Fra venstre mod højre: Medlem af Ligestillingsudvalget Mogens Bay, Næstformand i Ligestillingsudvalget Mikkel Orry Amby, medarbejder fra ministeriet, Borgmester Mogens Christen Gade, Digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre, Formand i Ligestillingsudvalget Lisbet Emmery og medlem af Ligestillingsudvalget Helle Liske. Foto: Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Ministerbesøg i Aabybro

Digitaliseringsminister og minister for Ligestilling Marie Bjerre var til møde på rådhuset med borgmesteren og kommunens ligestillingsudvalg.

Mandag eftermiddag d. 5. februar kom ligestillingsminister Marie Bjerre på besøg på Aabybro Rådhus for at snakke om ligestillingsarbejdet i Jammerbugt Kommune og på landsplan.

Borgmesteren og repræsentanter fra Ligestillingsudvalget deltog i mødet, hvor Ligestillingsudvalgets fokusområder – som f.eks. ligeløn i Jammerbugt Kommune – blev vendt, ligesom det blev drøftet, hvordan kommunen og staten kan hjælpe hinanden med at gøre ligestillingsarbejdet mere synligt, og hvilke udfordringer der er på området – både lokalt og på nationalt plan.

Ligestillingsudvalget i Jammerbugt Kommune løser bl.a. den lovpligtige opgave at udarbejde redegørelser for, hvordan kommunen arbejder med ligestilling. Udvalget arbejder således med ligestilling blandt kommunens medarbejdere i forhold til køn, handicap og etnicitet og sørger bl.a. for, at kommunen har en ligestillingspolitik. Udvalget udarbejder derudover handleplaner og planlægger arrangementer, møder m.m., der skal fremme – og sætte fokus på – ligestilling.