LÆSERBREV: Tak for lederskab Mette

Ole Stavad
Ole Stavad Foto: Erik Sahl


Af Ole Stavad (S) Regionsrådsmedlem Kirsten Holcks Vej 8, 9460 Brovst

Tak for lederskab Mette.
”Djævelen ligger i detaljen”, siger man. 

Lige nu er der næsten igen grænser for, hvad Mette Frederiksen og regeringen oplever af kritik. Kom man til Danmark ”udefra”, måtte man tro, at vi lever i et frygteligt samfund med stor elendighed.

-- annonce ---


Virkeligheden er, at på trods af Corona, krig, energikrise og prisstigninger er Danmark et af de lande i hele Verden, der står stærkest midt i alle kriserne.

Ingen regering har siden 2. Verdenskrig skulle håndtere så mange kriser. Hele Mette Frederiksens tid som statsminister, har været krisestyring af problemer, der er kommet til os udefra. 

Det er også grunden til, at Mette Frederiksen beskyldes for at være magtfuldkommen. Hun har konstant skulle træffes nye afgørende beslutninger for at redde Danmark bedst muligt gennem kriserne. Det har krævet lederskab, som ingen anden statsminister har været stillet over for i nyere tid.

Dertil kommer, at ikke en eneste af de store beslutninger har kunne føres ud i livet, uden opbakning fra et flertal i Folketinget. Og, de fleste beslutninger har hentet opbakning fra et enigt Folketing eller et bredt flertal hen over midten.

Der er desværre også sket fejl i et ufatteligt hektiske forløb. Alt andet ville nærmest være overnaturligt. Men, det er trods alt fejl i ”detaljen”, som blæses op til uanede dimensioner.

Jeg er dybt taknemlig for, at Danmark de seneste svære år har haft en statsminister og en regering, der har udvist lederskab. Også når der skulle træffes de sværeste beslutninger.

Derfor har Danmark den styrke og den robusthed, der også vil bringe os sikkert gennem den nuværende krise. Det bliver helt sikkert en svær tid for mange familier og virksomheder. Her skal der gøres mest muligt for at afhjælpe, men på en måde der holder fast i et Danmark med høj beskæftigelse, den grønne omstilling og en solid økonomi. 

Tak til Mette Frederiksen og ”holdet” for lederskab og et trygt Danmark. 

2 KOMMENTARER

  1. Det er noget vrøvl ingen i dette parti har brugt hovedet er kun magtsyge, ikke bedre en Putin.
    I burde skamme jer. Der er ingen der har arbejdet kun læst og folk det aldrig har været på arbejdsmarkedet burde holde sig fra politik.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn