Lad andre om at lave den perfekte Magento-webshop

-- annonce ---

Ønsker du at sætte en webshop op, så kan du gøre det i Magento, der har en række forcer. Først og fremmest er Magento en open source-platform, hvilket betyder, at du har en stor grad af frihed til at udvide din Magento-webshop med applikation og migrere data fra en Magento-webshop over til en anden e-handelsplatform, skulle du ønske det. Proprietær software er ikke så imødekommende.

Slip for at nørkle med Magento selv

Er du ikke meget for selv at nørkle med Magento for at sætte en ny webshop op og migrere data fra den gamle over til den nye, kan du få end-to-end-udvikling af din Magento webshop. Det kan også være, at du allerede har en Magento 1-webshop, men at du nu – to år efter support af Magento 1-webshops stoppede – ønsker at opgradere til en Magento 2-webshop af ting som sikkerhedshensyn.

Opgradér til Magento 2 – det er på høje tid

Her er der selvfølgelig også hjælp at hente til at gå fra det ene til det andet. Udover at være mere sikkert end Magento 1, da Magento 2 løbende opdateres, er webshops sat op i Magento 2 slet og ret hurtigere om at loade indhold, hvilket gør brugere mindre tilbøjelige til at forlade webshoppen uden at foretage et køb. Og i øvrigt har Magento 2 et mere simpelt kontrolpanel for administratorer.

Send din Magento-webshop til software-review

Hvis du allerede har en Magento-webshop nu og her, du er godt tilfreds med, men du ønsker indsigt i, hvordan den kan blive endnu bedre, hvad gør du så? Svaret er, at du kan sende din webshop til et software-review, der bl.a. kan afklare, hvad problemer med performance skyldes, eller om et fald i antallet af salg i et vist omfang kan forklares med problemer i webshoppens frontend eller backend.

Hvordan kan siden gøres hurtigere?

Som sagt er brugere mindre tilbøjelige til at forlade din hjemmeside, når den ikke er en evighed om at loade indhold. Har du en Magento-webshop, du ønsker hastighedsoptimering på, kan du hurtigt finde et firma inden for it-udvikling og QA-testning af websider og webshops til at se, hvad der kan gøres for at gøre din side hurtigere. Bl.a. kan det at komprimere sidens billeder gøre en stor forskel.

SEO-audit af din webshop afdækker svagheder

Hastighedsoptimering er én af de ting, man ser på, når man laver teknisk SEO. Er du i tvivl om, hvor godt du har styr på ting som URL-strukturer, metabeskrivelser og sitemaps, så få et SEO-audit af din webshop. Selv når du tror, at du har en veludviklet webshop uden døde links eller andre skavanker, der får folk til at hoppe fra den eller Google til ikke at vise den i søgeresultater, bliver du overrasket.

Gå ikke på akkord med webshoppens kvalitet

Hvorfor ikke få en Magento-webshop, der er i tiptop stand, så den pleaser brugere, administratorer og søgemaskiner? Kontakt et firma med indgående kendskab til it-handelsplatformen Magento og de muligheder, den giver dig for at lave en unik webshop, der let kan integreres med andre systemer.

Kvaliteten af din webshop kan du ikke gå på akkord med – find et it-bureau i dag.