Kvinde blufærdighedskrænket – politiet efterlyser vidner

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Tidlig lørdag morgen, d. 14. september kl. 05.15, blev en ung kvinde udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse i det centrale Aalborg.

Episoden skete på Boulevarden fra Nytorv mod Banegaarden, hvor mellem fire og syv personer i nattelivet blufærdighedskrænkede den forurettede kvinde i form af beføling og fremsættelse af ukvemsord. 

Nordjyllands Politi har siden efterforsket sagen, og man har en formodning om identiteten på de formodede gerningsmænd, ligesom politiets efterforskning i øvrigt sætter de pågældende personer i forbindelse med en voldsepisode i Aalborg samme nat. 

Vidner søges

Men politiets efterforskningsskridt, herunder afhøring af den forurettede, har ført til oplysninger om, at der i forbindelse med krænkelsen var et par yngre mænd, som kom kvinden til undsætning. 

”Og dem vil vi gerne tale vi, fordi de unge mænd som vidner kan bidrage til at belyse hændelsesforløbet,” siger politiets efterforskningsleder, politikommissær Martin Rolighed. 

Den forurettede kan dog ikke nærmere beskrive de unge mænd, der kom til hendes hjælp, men politikommissær Martin Rolighed opfordrer dem til at henvende sig. De kan ringe på telefon 114. 

Politiet opfordrer i øvrigt alle andre, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med sagen om at ringe 114. 

Da der er tale om en igangværende efterforskning, så har politiet ingen yderligere oplysninger i sagen.