Kunstner fra Herning bag unik Lykketrold til årets Knæk Cancer indsamlingsshow i Aabybro 

Designfirmaet bySommer har nemlig valgt at sponsorere et kunstnerisk værk, skabt af kunstneren Quang fra Herning

Kunstner fra Herning bag unik Lykketrold til årets Knæk Cancer indsamlingsshow i Aabybro 

Aabybro står endnu engang sammen om en masse spændende aktiviteter og tiltag i uge 42 og 43, hvor byen støtter op om landsindsamlingen til Kræftens Bekæmpelse. Der er kommet flere nye spændende tiltag til i år og det hele kulminerer som altid i et stort indsamlingsshow i DGI Huset lørdag den 30. oktober. Her har man i år fået doneret en helt særlig gave til aftenens auktion. 

-- annonce ---

Designfirmaet bySommer har nemlig valgt at sponsorere et kunstnerisk værk, skabt af kunstneren Quang fra Herning. Quang mistede sin barndomsven Kenneth til kræften og designede en helt speciel Lykketrold, der skal sprede hans vens budskab om ”Happytime”.  

Meningen med og betydningen bag ‘HAPPYTIME’ Lykketrolden, skal tolkes på to måder. 

For det første er ‘HAPPY’ naturligvis positiv, hvilket ligger i ordets definition. Trolden er som et barometer – jo gladere vi er, jo mere farverig bliver den. 

Den anden måde er ‘TIME’ – tiden. Trolden er farvemæssigt som et timeglas, hvor farverne er koncentreret i bunden og er minimale i toppen. Timeglasset skal symbolisere livet, hvilket vi alle har til låns. Sammensat skal ‘HAPPYTIME’ trolden minde os om den fantastiske tid, vi allerede har levet og samtidig være en kærlig påmindelse om, at leve hver dag fuldt ud – elske livet. 

Quang har efterfølgende designet en ny udgave af Lykketrolden, der kun produceres i 60 eksemplarer. Heraf er blot 2 eksemplarer kommet til Danmark, når den sættes på auktion i Aabybro i en 60 centimer høj udgave. Det bliver spændende, hvad Lykketrolden kan indbringe til det gode formål.  

Se evt. den meget rørende film på Knæk Cancer Aabybros Facebookside, som Kenneth og Quang har udviklet på basis af deres venskab og Quangs tilgang til at kunst kan formidle følelser i en svær tid. 

Flere nye initiativer på programmet 

Et af de nye initiativer i år er fra 12-årige Cecilie, der har designet et par flotte øreringe, som sælges på Instagram og hos Rikke B i Aabybro. Designet sætter fokus på, at der i dag er 2 ud af 3, der overlever kræft i 5 år eller mere. Cecilie kan snart melde udsolgt og har netop bestilt et nyt parti hjem.  

Et andet nyt tiltag er fra 1.A på Aabybro skole, der har fundet en sponsor, der vil donere 10 kr. pr. omgang, som børnene i klassen løber til årets motionsdag. Initiativtagerne håber, at flere vil følge idéen til næste år.  

Aktiviteter for alle  

Hermed en oversigt over de arrangementer og øvrige tiltag, der samler ind til byens indsamling til Kræftens Bekæmpelse: 

Fredag 22/10:                     Fredags-tapas hos Rævhede Naturprodukter i samarbejde med Aaby Bageren og Youandwine

Lørdag 23/10:                     Horror House i Børnenes Univers i samarbejde med Oplevditaabybro

Søndag 24/10:                    Cykelløb/gåtur kl. 10 v/EDC Danebo, Aabybro og Time2Fitness. 

Yoga kl. 14 v/Mette Wilgaard i DGI Huset Aabybro.  

Mandag 25/10:                   Lysceremoni kl. 19 på Torvet m/sang af Mai Skytte – Bog & Idé / Legekæden Aabybro er sponsor. 

Onsdag 27/10:                    Banko kl. 17:30 v/Aabybro Handels- og Erhvervsforening.  

Torsdag 28/10:                   Modeshow på Hotel Søparken kl. 19.00 v/Rikke B, Thiele, Matas, Tiff og Witting.  

Fredag 29/10:                     Fredags-tapas hos Rævhede Naturprodukter i samarbejde med Aaby Bageren og Youandwine

Lørdag 30/10:                     Knæk Cancer løb kl. 9.30 fra FGU Nordvest Jammerbugt v/ROFLRun. 

Indsamlingsshow kl. 17:00 i DGI Huset Aabybro.  

Alt i alt kan man kun være stolt af den kæmpe opbakning og de mange gode initiativer, som byens borgere og virksomheder står bag.