Kulturskolen i Jammerbugt blæser på det hele

Foto: Jammerbugt Kommune

Kulturskolen i Jammerbugt blæser på det hele

Jammerbugt Kulturskole har netop åbnet for tilmeldinger til en ny sæson. Som noget nyt på programmet er undervisning i blæseinstrumenter til de helt unge.

-- annonce ---

Børn, unge og voksne i alle aldre kan også den næste sæson se frem til at få pirret deres kulturelle og kunstneriske sider i Jammerbugt Kulturskole. Tilmeldingen til næste sæson er netop åbnet med et alsidigt undervisningsprogram i musik, billedkunst og dans.

Som noget helt nyt tilbyder Kulturskolen undervisning i messing- og træblæseinstrumenter for de helt unge elever, med fokus på sammenspil.

”Vi er meget glade for at kunne tilbyde undervisning til alle i 2. til 4. klasse, som har lyst ti l at lære de lidt mere sjældne blæseinstrumenterne at kende og spille sammen med andre i et orkester,” fortæller kulturskoleleder, Henrik Hammer.

Springbræt til showbandet

Tilbuddet har base i Fjerritslev og kan for den enkelte blive et springbræt til Kulturskolens showband.   

”Hvis man har lyst til at blive en del af vores fantastiske Showband, der også holder til i Fjerritslev, vil tilbuddet om begyndersammenspil være den helt rigtige start,” fortæller Henrik Hammer.

Jammerbugt Kulturskole tilbyder undervisning rundt om på skoler i hele kommunen, Aktiviteterne omfatter musik i alle afskygninger. Der er hold for børn og deres forældre, man kan få eneundervisning i et instrument, gå til sammenspil, spille i orkester, synge i kor, og meget mere. Er man mere til billedkunst, er der også mulighed for det, ligesom man kan give den gas på et af skolens dansehold.

Undervisningen starter op mandag d. 28. august. Tilmelding på Kulturskolens hjemmeside www.jammerbugtkulturskole.dk

LÆS OGSÅ: Gratis is, sol, sjov og hygge – Kom til Aabybro Mejeri på lørdag