Kongsvang overtager rengøringen i Jammerbugt Kommune

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Efter en turbulent tid for personalet i rengoering.com er der nu truffet beslutning om, at Kongsvang Cleaning & Facility A/S overtager rengøringsopgaven i Jammerbugt Kommune fra rengoering.com. Personalet fra rengoering.com vil blive tilbudt ansættelse hos den nye leverandør.

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune har truffet beslutning om, at den rengøringsopgave som rengoering.com har udført for kommunen, fremover skal varetages af Kongsvang Cleaning & Facility A/S. Dette er blevet besluttet jf. budget- og konstitueringsaftalen, og ingen i Kommunalbestyrelsen stemte imod beslutningen.


”Baggrunden for at træffe beslutningen om, at Kongsvang Cleaning & Facility A/S overtager rengøringsopgaven fra rengoering.com, har været at træffe en god beslutning for medarbejderne, som jo har været gennem en turbulent tid hos rengoering.com. Samtidig sikrer beslutningen, at rengøringsdriften i Jammerbugt Kommune kommer i gang igen så hurtigt som muligt på normal vis”, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

Beslutningen betyder, at rengøringspersonalet fra rengoering.com vil blive tilbudt arbejde i Kongsvang Cleaning & Facility A/S, hvis den enkelte medarbejder ønsker dette.

”For Jammerbugt Kommune er det meget vigtigt, at medarbejderne fra rengoering.com bliver tilbudt ansættelse i Kongsvang Cleaning & Facility A/S, hvis de ønsker det. Derfor er vi meget tilfredse med, at det er aftalt med Kongsvang Cleaning & Facility A/S, at dette skal ske”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Kongsvang Cleaning & Facility A/S er allerede i færd med at kontakte alle medarbejdere og sikre deres forsatte ansættelse. Rengøringsopgaven vil således blive påbegyndt i uge 42. Rengøringen vil forventeligt være fuldstændigt i drift i uge 43.

Jammerbugt Kommune har siden januar 2020 haft et godt og konstruktivt samarbejde med Kongsvang Cleaning & Facility A/S og er glade for, at de med så kort varsel træder professionelt til og sikrer medarbejderne fortsat ansættelse og institutionerne god rengøring. I Kongsvang Cleaning & Facility A/S ser man nu frem til det udvidede samarbejde.

”Vi ser frem til at fortsætte og udvide vores samarbejde med Jammerbugt Kommune og sikre, at rengøringsdriften fungerer upåklageligt, og at det berørte personale fra rengoering.com tilbydes ansættelse hos os, hvis de har et ønske om det”, udtaler direktør i Kongsvang Cleaning & Facility A/S, Jørgen Hertz.

Jammerbugt Kommune har planlagt en evaluering af rengøringsdriften i kommunen i begyndelsen af 2023, og her vil Kommunalbestyrelsen således tage stilling til, om rengøringen skal udbydes igen, eller om rengøringen skal hjemtages, så kommunen selv står for driften.