Koncert med Kenneth Dahl Knudsen og band på Tranum Strandgård.

Kenneth Dahl Knudsen
Kenneth Dahl Knudsen

Koncert med Kenneth Dahl Knudsen og band på Tranum Strandgård.

I samarbejde med Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt afholder Tranum Strandgård onsdag den 13. oktober kl. 20 koncert med Kenneth Dahl Knudsen og hans band.

-- annonce ---

I uge 41 indspiller Kenneth Dahl Knudsen sin nye musik. Musik der ikke kan kaldes hverken jazz, rock, pop, klassisk eller moderne. Musikken trækker tråde til alle de steder Kenneth har besøgt i sin karriere. Det bærer titlerne også præg af: „Quito,“ „Osaka,“ „Tiznit“ og mange flere.

Kenneth Dahl Knudsen siger: „Det bedste ved at rejse er, at jeg bliver præsenteret for så mange kulturer, og på mange af mine rejser har jeg været så heldig at spille med musikere fra en anden tradition. Det har formet mig, og på denne nye plade vil jeg afspejle de steder, jeg har været gennem musikken. Jeg har derfor inviteret musikere med, som udover at være absolut verdensklasse har musiktraditioner, som jeg ikke selv er vokset op i“. 

Det bliver et brag af en koncert med et repertoire af spændende, original musik komponeret af Kenneth Dahl Knudsen og med musikere fra seks forskellige lande.

Bandet består af: Ertan Tekin, Armenien – Duduk, Wassim Mukdad, Syrien – Oud, Marius Ungureanu, Rumænien – Viola, Eyal Lovett, Israel – piano, Ganna Gryniva, Ukraine – vokal og elektronik  og Kenneth Dahl Knudsen, Danmark – bas.

Billetkøb på: https://www.billetsalg.dk eller ved indgangen. Pris 120 kr.