Vellykket koncert med corona afstand i Tinghuset

Foto: Per Gregersen
Print Friendly, PDF & Email

Tinghuset i Fjerritslev dannede mandag 5/10 rammen om en meget vellykket koncert med den verdensberømte fløjtespiller Michala Petri og hendes musikalske makker Lars Hannibal. På grund af afstandskravene ved koncerter var der kun plads til 25 tilhørere og billetterne var da også revet væk få dage efter de var sat til salg.

Den musikalske duo begejstrede publikum med et alsidigt program bestående af musik af bl.a. J.S. Bach, John Dowland, danske sange og ny komponeretmusik af Lars Hannibal selv. Michala Petri og Lars Hannibal forstår at skabe en meget intim og uformel stemning med små fortællinger og anekdoter mellem numrene.


På trods af afstanden mellem publikum var der fra start til slut en meget varm og intens stemning hvor den smukke retssal fyldtes med vellyd af helt enorm skønhed og virtuositet, som kun dybt professionelle musikere kan levere.

Michala og Lars har tidligere gæstet Tinghuset og udtrykkte igen deres store begejstring for akustikken og stemningen i salen og huset som helhed. Koncerten sluttede med stående ovation til den populære duo og der blev da også spillet et par ekstranumre i den muntre genre. Efter koncerten demonstrerede Michala Petri sine mange fløjter, som spænder fra en lillebitte sopranino fløjte til en kæmpestor basfløjte, for de interesserede tilhørere.

Kulturforeningen Tinghuset er glad for at kunne præsentere musik af verdensklasse i Fjerritslev, og særligt når det er med to så skønne og imødekommende musikere som Lars Hannibal og Michala Petri.

Næste planlagte klassiske koncert er søndag 13/12 hvor en obo-kvartet fra Aalborg Symfoniorkester gæster Tinghuset.

Vi må se og håbe at corona restrektionerne er så lemplige at det bliver muligt at afvikle koncerten siger kulturforeningens formand. Man kan holde sig orienteret på Tinghusets hjemmeside om arrangementerne. 

Foto: Per Gregersen