Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Michael Krogsgaard, Venstre

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Michael Krogsgaard (V) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Michael Krogsgaard (V) født 1974. Michael er sammen med sin kone bosat i Aabybro. Michael Krogsgaard repræsenterer Venstre.

Michael Krogsgaard gift med Pernille.

Michael er født og opvokset i Aabybro. I 2005 flyttede han fra Aalborg til Aabybro, hvor de byggede hus.

Michael Krogsgaard er uddannet i den finansielle sektor, Jyske Bank i 1994, hvor han var ansat indtil 2013. Siden 2013 har han arbejdet sammen med sin far i familievirksomheden, Jørn Krogsgaard A/S, Aabybro.

Michael er formand for Aabybro Badminton Club, hvor han har været bestyrelsesmedlem siden 1994. Herudover er han medlem af Dansk Industris bestyrelse i Aalborg og medlem af Erhvervs- og Turistrådet i Jammerbugt Kommune.

Politik har altid haft Michaels store interesse såvel lands- som kommunalpolitik. Michael valgte at stille op til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, fordi han har lyst og energi til at arbejde for udvikling af vores kommune.

Vækst i indbyggertal og udvikling af handels- og erhvervsliv samt turismen er vigtige fokusområder for Michael Krogsgaard, idet det er ensbetydende med øgede indtægter og velstand for kommunen, hvilket giver mulighed for mere velfærd for borgerne.

Michael Krogsgaard fik ved valget i november 2017 480 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Michael Krogsgaard sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Beskæftigelsesudvalget

Medlem af Teknik- og Miljøudvalget

Bestyrelsesmedlem i Jammerbugt Forsyning A/S

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk