Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Mariane Andersen, Venstre

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Mariane Andersen (V) Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Mariane Andersen (V) født 1970. Mariane er sammen med sin mand bosat i Birkelse. Mariane Andersen repræsenterer Venstre.

Mariane Andersen er gift med Mogens.

Igennem de sidste mange år har Mariane med et smil på læben og stor entusiasme været pligtopfyldende i det frivillige arbejde i lokalsamfundet, hvilket har gjort hende nysgerrig på den fascinerende lokalpolitiske verden.

Støt stigende med sit arrangement i de mangfoldige sammenhænge, har det afspejlet at hun fra årsskiftet til 2017, blev aktivt medlem af Kommunalbestyrelse Jammerbugt.

Gennem 5 år har Mariane fungeret som Næstformand i Venstre Aabybro – 5 år i kommuneforeningen, herunder aktivitetsudvalget – 2 perioder i Forretningsudvalget.

Hun er formand i LOF på 3 år – lokalt sidder hun i Birkelse Dagligbrugs bestyrelse – Bestyrelsesmedlem i lokalhistorik i Birkelse samt Formand i initiativgruppen Birkelse.

Familielivet er i dag som alt andet globalt under forandring, og derfor er det Marianes passion, via den gode dialog med borgerne, at søge en fælles forståelse af, hvordan man kan komme så tæt på de rette vilkår for det ideelle liv, fra vugge til grav.

Derfor brænder hun for den sociale kapital med gode normer, tillid og netværk, der vil komme til udtryk kommunalt som privat. Det er fokuseret fra, dagplejen, vuggestuer, børnehaver, skoleuddannelsen, via erhvervslivet, til livets efterår, med en ambitiøst politisk håndsrækning fra kommunen, med idræts, fritidsbeskæftigelses, sundheds, og erhvervsmæssige vilkår så muligt, for dermed at kunne fortsætte den positive udvikling i Jammerbugt Kommune.

Marianes appetit efter lokalpolitik skal ses i, at hun ikke stopper, når hun er træt, men NÅR hun er færdig.

Mariane Andersen fik ved valget i november 2017 298 personlige stemmer, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Mariane Andersen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Medlem af Beskæftigelsesudvalget

Medlem af Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk