Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Helle Bak Andreasen, Venstre

Helle Bak Andreasen (V), formand for Kultur-, Fritid-, og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune. Foto: Jammerbugt.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt kommune Helle Bak Andreasen, født 1969. Helle er sammen med sin mand bosat i Brovst.
Helle Bak Andreasen repræsenterer Venstre.

Helle Bak Andreasen er gift med Carsten Bak Andreasen og er bosat i Brovst.

Helle og hendes mand driver sammen virksomheden Dantech Freezing Systems A/S, hvor Helle arbejder som bogholder. En god kombination til at være aktiv kommunalpolitikker, for Helle kan hermed i et stort omfang selv disponere over den nødvendige tid.

Helle har været i kommunalbestyrelsen i 16 år – først i Brovst Kommune og de seneste to perioder i Jammerbugt Kommune.

I denne periode har Helle det store privilegium at være Formand for Kultur – Fritids og Landdistriktsudvalget. Udvalget beskæftiger sig naturligvis med udvikling af kulturområdet, hvilket jo er noget af det vi er meget rige på i Jammerbugt kommune. Vi har et hav af forskelligheder – noget for enhver smag. Lige fra opera i verdensklasse til maleriudstillinger fra små grupper. Vi har et mangfoldigt musikliv, ligeledes med mange forskellige genrer.

Kultur – Fritids og Landdistriktsudvalget fornemste opgave er fortsat at bakke op om dette og sørge for at endnu flere af vores medborgere får øjnene op for hvilket fantastisk kulturudbud vi faktisk har i vores egen kommune! Vi skal fortsat støtte vores aktive Kulturelt Samvirke som virkelig arbejder aktivt for at kulturen skal udbredes bredt og mangfoldigt!

Et andet særdeles vigtigt område er vores fritidsområde, som efter Helles mening aldrig bliver færdige med at videreudvikle. Jammerbugt har et fantastisk foreningsliv med utrolig aktive ildsjæle, der jo netop gør en stor forskel – om man er barn, ung eller ældre er der lokale ledere og instruktører parate til at gøre en forskel! – Et stort ønske fra Helle er at vi kommer dertil, at vi kan benævne vores kommune som: Jammerbugt Kommune – Din Fritidskommune. Den titel synes Helle faktisk godt vores kommune kunne beklæde i dag, men det skal vi arbejde aktivt med at udvikle.

Vi har også et aktivt lokalhistorisk Samråd som talerør for de utallige lokalhistoriske foreninger, store som små – vi også har mange steder i vores kommune. De foreninger skal vi også bakke aktivt op omkring for uden dem, vil en særdeles vigtig del af vores kulturarv gå tabt.

Helle Bak Andreasen fik ved valget i november 2017 858 personlige stemmerh, og er dermed Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt i perioden 2018-2022. 

Helle Bak Andreasen sidder som Kommunalbestyrelsesmedlem i følgende udvalg, råd og nævn:

Formand Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget

Formand for Integrationsrådet i Jammerbugt Kommune.

Er udpeget til Lokal Beskæftigelsesråd.

Er udpeget til Kulturskolen.

Er udpeget til Kulturaftale Nordjylland.

Er valgt til Repræsentantskabet i Danmarks Biblioteksforening.

Udpeget til Bestyrelsen i Brovst Sport og Kulturcenter.

Kilde: Jammerbugt.dk, kmdvalg.dk