Kommentar fra Ulla Astman til infrastrukturplan

Ulla Astman
Regionsrådsformand i Region Nordjylland Ulla Astman (S). Fotograf Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Regionsrådsformand Ulla Astman (S) har følgende kommentarer til infrastrukturplanen, som netop er blevet præsenteret:

– Det er længe ventet, og jeg er glad på nordjydernes vegne. Det er en rigtig god aftale, som både styrker erhvervslivet, og gør det nemmere at være nordjysk pendler. Det er vigtigt for Nordjyllands udvikling, at infrastrukturen følger med tiden, og jeg er meget tilfreds med, at vi får en tredje limfjordsforbindelse via Egholm, og at der bliver anlagt bedre veje i Thy og på Mors (Rute 26/34) samt Aalbæk-Skagen.

-- annonce ---


– Det er super godt, at det nu bliver til virkelighed, og jeg glæder mig til, at vejene står færdige. Der er tale om et langstrakt arbejde og jeg glæder mig til, at vi allerede i 2025 kan komme i gang med Limfjordsforbindelsen – vi har talt for og diskuteret den i mange år – nu er det meget håndgribeligt, og jeg er meget glad på Nordjyllands vegne.

– Der er tale om en aftale, som kommer rigtig mange til gode. Det styrker mobiliteten bredt set, styrker ligeledes den kollektive trafik og gør også Nordjylland til en nem indgang til resten af Skandinavien. Det er godt for erhvervslivet, turismen og borgerne og det er derfor godt for Nordjylland som region.