Kom til Trekronerskolen i morgen aften – og få dine idéer frem i lyset og under LUP

Trekroner
Trekroner. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kom til Trekronerskolen i morgen aften – og få dine idéer frem i lyset og under LUP

Mandag den 18. september afholdes der LUP møde på Trekronerskolen. Formålet med mødet er, at alle kan komme og bidrage med forslag til gode idéer til udviklingsprojekter i Haverslev, Bejstrup, Bonderup, Manstrup, Skræm, og resten af Trekroner. Idéer som kan løfte området endnu højere og hjælpe med at gøre Trekroner endnu mere attraktivt og forhåbentligt være med til at tiltrække nye borgere til området.


Ifølge formanden for Liv i By og Skole Trekroner Sanne Pedersen, er der tale om en unik mulighed for at møde op og være med til at bestemme hvilke projekter, der skal med på den nye 2-års udviklingsplan, som vil blive lavet efter mødet. Projekter på udviklingsplanen vil prioritere, hvilke projekter som man skal arbejde med og forsøge at finde finansiering til. 

Bjarne og Sanne Liv i By og Skole Trekroner Foto: Jammerbugtposten.dk

-Der er blevet iværksat mange projekter i den periode, der nu slutter, og vi skal videre med nye projekter. Projekter der kan sætte fokus på Trekroner for alle os, der bor her i forvejen og så mange andre kan få øje på vores fantastiske område, fortæller Sanne Pedersen til Jammerbugtposten.dk den dag, hvor vi var inviteret til Trekroner for at hører mere om de lokale udviklingsprojekter i området omkring Trekroner.

-Hvis vi skal nævne nogle af de projekter, som vi har arbejdet med den seneste tid og som vi nu glæder os over er blevet lavet, kan det fx være tilflytterhuset, der blev etableret lige over for Trekronerskolen. Flere familier har boet i huset i en periode og derefter etableret sig i området.

Når man taler med Sanne, er man ikke i tvivl om at Trekroner-området virkelig betyder noget for hende. Og hun bakkes hurtigt op af Bjarne Bjerregaard Jørgensen, der også er lokal ildsjæl og er med i landdistriktsrådet og i Liv i By og Skole Trekroner..

-Tilflytterhuset er et godt projekt. Af andre ting, som vi har haft på udviklingsplanen og dermed haft mulighed for at søge landdistriktsmidler til hos Jammerbugt Kommune, kan nævnes Manstrup Gadekær, Haverslev Havn, Spejderpladsen, Butikken i Bonderup, flere forsamlingshuse har fået energirenoveret og nye køkkener og så er der lavet, samt renoveret flere legepladser rundt i landsbyerne, fortæller Bjarne Bjerregaard Jørgensen.  

-Der er sket rigtig mange gode ting og vi glæder os til mødet den 18. september, hvor der forhåbentlig kommer mange mennesker og mange nye idéer, slutter Sanne Pedersen og smiler. 

LUP står for Lokal Udviklings Plan og er den plan som Liv i By og Skole arbejder efter i en 2-årig periode, hvorefter planen skal fornyes med nye projekter. På mødet den 18. september kl. 19 til 21. i Biblioteket på Trekronerskolen deltager flere kommunalbestyrelsesmedlemmer og medlemmer fra Fritid-, Kultur- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune. 

LÆS OGSÅ: Humle & Uld hos Maskeriet i Kaas