Kom til årets iværksætterevent i Jammerbugt

Brovst Sport og Kulturcenter
Brovst Sport og Kulturcenter Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kom til årets iværksætterevent i Jammerbugt

Jammerbugten brænder for at skabe optimale betingelser for iværksættere, der drømmer om at etablere deres egen virksomhed. Denne dedikation til at fremme iværksætteriet udgør en afgørende kraft i lokalsamfundets bæredygtige udvikling. Derfor har Verbesser og Vækst Jammerbugt forenet kræfterne og skabt et inspirationsarrangement, der ikke blot styrker iværksætterånden, men også udruster dem med de nødvendige værktøjer til at forme deres virksomheder.

Verbesser og Vækst Jammerbugt inviterer til en aften, der sætter fokus på flere afgørende aspekter for at skærpe din virksomhed.

Vil du styrke din iværksættervirksomhed? Så er dette aftenen for dig!
Lise Nordklitgaard fra Verbesser vil tage deltagerne med ind i hjertet af Jammerbugt Iværksætternetværk og vise, hvorfor netværket udgør selve livsnerven for enhver iværksætter. Lars Kronborg fra Vækst Jammerbugt åbner op for en verden af støttemuligheder, som enhver iværksætter i Jammerbugten kan drage nytte af, og virksomhedsudvikler Margrete Bak fra Karlbak vil dele essentielle principper om selvledelse, tidshåndtering og kunsten at sige ja/nej for at give din virksomhed et ekstra skub fremad.

Hør hvordan ChatGPT og AI kan understøtte din iværksættervirksomhed
Udbredelsen og brugen af kunstig intelligens i virksomhedssammenhænge er fremherskende, og der er flere eksempler på, hvordan AI og herunder blandt andet ChatGPT kan være en hjælp. Teknologiguru Michael Bisgaard fra Pikuseru tager deltagerne med på en rejse fra sci-fi til virkelighedens forretningsverden og viser, hvordan AI og avanceret teknologi kan forme virksomhedens fremtid.

Dit næste skridt mod succes som iværksætter
Iværksættere er med deres initiativer og nyskabelser afgørende for udvikling, vækst og jobskabelse, og derfor er der al mulig god grund til at deltage denne aften. Lars Kronborg, erhvervs- og iværksætterkonsulent hos Vækst Jammerbugt, udtaler 

”Deltagelse i dette inspirationsarrangement er ikke blot en investering i iværksætternes virksomhed, det er en investering i deres personlige udvikling som iværksætter. Arrangementet giver deltagerne adgang til uvurderlig støtte og vejledning samt et netværk, der kan være afgørende for iværksætternes succes med deres nye virksomheder. Derfor kan jeg kun anbefale alle med interesse at deltage.”

Dette arrangement er skræddersyet til iværksættere, der har været i gang i op til 5 år, da en del af indholdet er særligt målrettet denne gruppe. Dog er alle, der søger værdifuld indsigt og inspiration, hjerteligt velkomne.

Arrangementet foregår den 9. oktober kl. 16.00-19.30 i Sport og Kulturcenter Brovst.

Deltagelse er gratis og tilmelding foregår på Vækst Jammerbugts hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Færdselsuheld i kryds