Kolonien (SE) – Svensk folkemusik i verdensklasse gæster Kulturcenteret

Fredag 15. november kl. 20.00
Jammerbugt Kulturcenter får nu på fredag et ekstra fint musikalsk besøg, når det unge, udtryksfulde folkemusik-band fra Sverige, Kolonien kigger forbi.

I Sverige har de vundet flere priser for deres originalitet og den fornyelse bandet står for indenfor den stolte folk-tradition. De har med elementer fra reggae og firstemmig sang skabt deres helt eget unikke lydbillede og Kolonien er anerkendt for deres medrivende koncerter, som ofte får store følelsesmæssige reaktioner fra publikum. De går rent ind ved unge og gamle.

-- annonce ---


På fredag kommer de så igen til Danmark med deres smittende kærlighed til musikken, positivitet og den magiske stemning, de tilsammen formår at skabe. Kolonien er også pladeaktuelle netop nu, med nye sange ovenpå deres første omfattende verdensturné med koncerter i USA, Canada og Sydamerika og en lang række andre lande.

Der er stadigt ledige pladser nu på fredag, så er du fan af den glade folkemusik-genre og stolte spillemands-traditioner skal du ikke snyde dig selv for denne unikke oplevelse oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan som sædvanligt købes online via www.kec-jammerbugt.dk eller ved indgangen på koncertaftenen.