Kollerup – spiritusbilist kørte i grøften ved solouheld

Arkivfoto: Nordjyllands Politi.

Søndag den 14. november, tidligt om morgenen, fandt et færdselsuheld sted på Svinkløvvej i Kollerup. Den 26-årig fører af en personbil mistede her herredømmet over sit køretøj, hvorefter han påkørte et vejskilt, en kantpæl – for så derefter at køre i en grøft. Bilen endte som resultat midt på kørebanen.

En beredskabspatrulje rykkede ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at bilisten ikke havde modtaget skade som følge af uheldet. Personbilen, vejskiltet og kantpælen havde derimod modtaget materielle skader.


Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. Og ganske rigtigt: Det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derved bilisten for spirituskørsel. En blødprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

-- annonce ---