Købmand takker af i Halvrimmen

Foto: Min Købmand Halvrimmen

Købmand takker af i Halvrimmen

Købmand Stefan Malgaard Christensen fra “Min Købmand Halvrimmen” takker af efter mere end 11 år som selvstændig købmand i Halvrimmen. På Min Købmand Halvrimmens facebook side skriver han nedenstående:

-- annonce ---

– Jeg vil gerne sige tak for nu og dermed også for mere end 11 år som selvstændig købmand i Halvrimmen. Der er sket meget siden vi, den 12. november 2010, slog dørene op for første gang og det har været en vækstrejse fra start til slut – det og meget andet er jeg stolt af. Jeg har solgt butikken/bygningen, da jeg søger nye udfordringer. Jeg vil dermed sige tillykke til byen, omegn og alle andre, med den nye købmandsbutik der er på vej til at åbne op den 10. december i år, samt ikke mindst til den nye købmand Louise.

– Jeg ønsker Louise alt det bedste og har, for at hjælpe, tilbudt hende at overtage denne facebookside, som igennem mange år, har opbygget mange følgere (så hun ikke behøver at starte en ny side fra nul). Flere kunder har igennem årene sagt til mig at “du skal være her købmand, men vi kunder kan være her”, men jeg har altid sagt at det er faktisk lige omvendt, for uden jer kunder, er der ingen købmand – husk på det og bak op om butikken.

– Tak til min familie, venner, bekendte, personale, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere, netværk samt leverandører. Arbejdslivet/livsstilen at være købmand, har krævet meget, utallige timer og fyldt næsten alt for mig, men I har altid været der og I har, om nogen, forstået, støttet og hjulpet mig. En speciel tak skal lyde til mine to nevøer der, helt ubevidst, har mindet mig om hvad der er stort og vigtigt i livet – noget jeg glæder mig til at fortælle dem om og takke dem for, når de er blevet ældre og bedre kan forstå det.

– Jeg har, som nævnt, tilbudt Louise at overtage denne facebookside og hun tager over herfra.

– Hav det godt og vi ses.