Knæk Cancer Løbet Aabybro | Vil du være med, når der inviteres til Danmarks største virtuelle KNÆKCANCER løb?

Knækcancer logo
Print Friendly, PDF & Email

SAMMEN KNÆKKER VI CANCER

Vær med til at samle ind, når vi går eller løber ! KOM med til det mest fantastiske løb den 24. oktober 2020!

Øh… Virtual hvaffor-noget?

Gå eller løb en bestemt eller valgfri distance og hæng den lækre Knæk Cancer medalje om halsen.

Du bestemmer altså selv, om du vil gå eller løbe. Faktisk bestemmer du helt selv, hvordan du vil tilbagelægge din distance.

Marathon

Du kan gennemføre Knæk Cancer løbet helt ene og alene, men du kan også tage dine venner under armen og sammen være med til at knække cancer.

Du kan f.eks. samle et hold fra arbejdet, skolen, løbeklubben, løbefællesskabet eller fra dine børns skole – vi sender nemlig medalje, T-shirt og startnummer samt sikkerhedsnåle. Så har du mulighed for at afvikle din eget Knæk Cancer event.

Overskuddet går 100% til fordel for Knæk Cancer i uge 43.

Vær opmærksom på, at vi kun har 1.000 medaljer. Når de er solgt, kommer der ikke flere til salg i år.

HVORDAN FOREGÅR DET?

KNÆKCANCER LØBET afholdes den 24. oktober, hvor hundredvis af gående og løbere er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10:00. Du kan vælge at få tilsendt din T-shirt, medalje og startnummer eller hente det i Sportmaster i hhv. Aabybro, Aalborg Storcenter eller Hjørring.

Vi planlægger at live streame det hele fra vores studie, så du kan se med fra din mobil eller anden enhed. Vi sørger for opvarmningen online, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute på 5, 10, 21,1 eller 42,2 km fra din bopæl. Udover opvarmning planlægger vi massevis af peptalk, fede lodtrækningspræmier og interessante interviews med forskellige løbere på dagen.

KOM med til det mest fantastiske løb den 24. oktober 2020! Følg løbet på vores Facebook-side

Vi løber sammen – men hver for sig – mod Cancer

I uge 43 står Aabybro By sammen om Knæk Cancer ugen, hvor der afvikles en række arrangementer i byen.

Erhvervslivet, foreningslivet og kulturlivet i byen bakker alle op om Knæk Cancer ugen i Aabybro. Alle arrangementer er non-profit-events, som alle har til formål at samle penge ind til Knæk Cancer.

KNÆKCANCER LØBETAABYBRO er et af arrangementerne.

NYHED: ET KLIK med HJERTET

NYHED: VIRTUELT LØB – vi står sammen ved at løbe eller gå alene

NYHED: TAST SELV DIN TID

NYHED: HENT DIN T-SHIRT hos SportMaster i Aabybro, Aalborg eller Hjørring

NYHED: FÅ TILSENDT DIN T-SHIRT, MEDALJE og STARTNUMMER – Ved bestilling af flere billetter(/deltagere) til løbet. VÆLG kun forsendelsen 1. gang.

Løb marathon, halvmaraton, 10 km, 5 km. Du kan også vælge eller gå/løbe 5 og 10 km. Ta’ gerne familien med ud på familietur og lad børn eller børnebørn boltre sig sammen med jer på jeres tur!

FAMILIETUR: Familieturen er for hele familien. Her kan du løbe sammen med din søster, svoger, tante, nevø, farfar, mor og far. På familieturen, er der plads til alle, der vil løbe sammen som familie. I bestemmer selv distancen.

På din Walk & Run rute bestemmer du selv farten. Ta’ gerne familien med ud på tur og lad børn eller børnebørn boltre sig sammen med jer på gå/løbeturen!

• Knæk Cancer Diplom – Udskriv efter løbet
  • Tast selv din tid – Du kan taste din tid her på siden efter dit løb!

Startsted: Hjemme hos dig selv.

Starttidspunkt: Kl. 10.00.

Parkering: Hjemme hos dig selv – hvor let kan det være?

Rute: Du vælger selv din rute, evt. din yndlingsrute.

Tidtagning: Der bruges LAPIO tidstagningsudstyr fra DGI. Du kan selv taste din tid efter dit løb her på siden.

Knæk Cancer Løbs T-shirt: Løbe T-shirten er produceret i et yderst åndbart og svedtransporterende materiale. T-shirten er let, hvilket gør den yderst behagelig at løbe med – 100% polyester. T-shirten er samme model, som sidste år.

Tilmelding: Der åbnes for tilmelding den 20. august 2020 kl. 18:00. Hurtig tilmelding anbefales. Online tilmelding lukker den 14. oktober eller ved 1.000 solgte startnumre.

Udlevering af startnumre og T-shirt: Du kan hente dit startnummer, T-shirt og medalje hos SPORTMASTER:

• SPORTMASTER Aabybro, Aabybro Centret 6 mandag den 19.10 fra kl. 15:00 til 17:00
  • SPORTMASTER Aalborg, Aalborg Storcenter tirsdag den 20.10 fra kl. 15:00 til 17:00
  • SPORTMASTER Hjørring, Østergade 28 onsdag den 21.10 fra kl. 15:00 til 17:00

Pris for deltagelse uanset distance:

Marathon – 1/2 Marathon – 10 km RUN eller WALK – VANDRETUR  5 km RUN eller WALK – FAMILIETUR:

• 219 kr. 0 – 17 år indtil d. 18.10.2020 – online tilmelding*
• 249 kr. 18+ år indtil d. 18.10.2020 – online tilmelding*

* + ekspeditionsgebyr kr. 12,50

Nyhedsbreve tilsendes ved tilmelding for at informere dig om arrangementet og andre tiltag, som løbsorganisationen står bag.

Ændringer i tilmelding – overdragelse af startnummer

Bliver du forhindret i at deltage i løbet, kan du overdrage dit startnummer til en anden.Ændringer kan foretages på tilmeldingsiden – ved at klikke på “opdater mine data” yderst til højre på tilmeldingssiden.